Aneta Zając

5,3
910 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aneta Zając

Gorszego zdjęcie nie dało się znaleźć ????????????????

justynabonio

Właśnie zmieńcie to zdjęcie bo Aneta jest dużo ładniejsza.

justynabonio

No, chyba gorszego nie mogli... jeszcze gorsze od profilu bez zdjęcia jest właśnie to nietrafione...

Pozdrawiam.

justynabonio

w jej przypadku najodpowiedniejsze. zawsze wygląda okropnie ( chyba że użyją fotoshopu :))

justynabonio

Hmm... sweetgirl_fw, jeżeli jesteś taka mądra, to może pokaż swoją fotkę, ocenimy, i powiemy czy Tobie photoshop się nie przyda. A Anetka jest śliczna, chociaż fakt, ta fotka niezbyt, mało podobna do siebie w ogóle.

Camilla3

widze ze masz sporo kompleksow camilla ze ja tak wychwalasz . ja nie mam sobie nic do zarzucenia. po prostu jej a takze ciebie nie znosze !!!

justynabonio

Oj, rozbawiło mnie to, jeśli miałabym kompleksy, zachowywała bym się tak jak Ty, zazdrościła, i przez to wypisywała takie rzeczy, a to, że ją chwalę, to znaczy, że nie mam kompleksów, i umiem dostrzec i pochwalić inne osoby. Więc chyba nie do końca, wiesz co piszesz. I jeszcze jedno, ani mnie, ani Anety nie znasz, żeby stwierdzić, że nas nie lubisz.

Camilla3

nie rozmawiam z dziwnymi ludzmi. koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!