Aneta Zając

5,3
910 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aneta Zając

Zasłużone 1/10

użytkownik usunięty

Więcej nie trzeba , poziom Kamińskiej i Cichopek.

zgadzam się

ja dalem 2. w koncu lepiej gra od tego pedala krawczyka, a on dostal 1 wiec jej zostalem zmuszony dac 2
edit
a nie, jednak dalem jej 1

bermudy

takie seriale jak ten z jej udzialem cofają ludzi w rozwoju- niestety

I_got_5_on_it

ale to ona zdradziła go ze Stasiakiem, a nie na odwrót

Też dałem 1 ale chyba się poprawie bo ci co dają 1 to "znikają z rynku".

askrim1

Osoba po szkole filmowej. Ponoć całkiem nieźle sobie radziła na studiach. To dlaczego wybrała seriale? Gdzie zgubiła ambicję? Ciepła posadka w serialu jest więcej warta niż prestiż??? Dałam jej 2/10, bo w przeciwieństwie do Mroczków i całej tej zgrai ukończyła studia aktorskie.

monaliza_3

Fakt że ukończyła studia aktorskie powinien powinien podwyższać poprzeczkę! a ona gra tak samo żenująco jak Mroczki i Cichłopki...1/10

paczi88

Piekna Ocena lepiej sam bym tego nie ujął .!!!!

dokładnie!!!! 1/10

Lubię Anete!!!

Sacrilegiooo

ja tesz ją lubie jak ona spi !jej gra czy w tv czy w teatrze wywoływała,wywołuje i bedzie wywoływac odruchy wymiotne czyli bendą pawie!~!! czy omdlenia , jaka zniej aktorka ataka jak tysioce w angli czy irlandii czy w holandii na ogórkach ,ogarnijcie sie ludzie ! jusz pora! , ja wiem najchetniej byscie dali połówie obsady z tego kiczowatego serialu oskary bo to są według was najlepsi,najcudowniejsi aktorzy na swiecie ale prawda jest inna . gówno nie aktorzy ,grają jak zkacowani o poranku żury (jusz pisałem otym wczesniej - warto poczytac!) OCZYWISCIE NIE OGLĄDAM ) !!! JA SIE PYTAM KIEDY POLSAT SCIĄGNIE TEN KICZ Z ANTENY , DOSTAJE OSTATNIO WIELE WIADOMOSCI NA TEN TEMAT KTÓRE MNIE POCIESZAJĄ ZE TO NIEDŁUGO NASTĄPI I SIE ZAKOCZY JEDEN Z NAJWIEKRZYCH KICZÓW W POLSCE!!!!. oczywiscie czekam tydzien na komentarze co do tego maila i zapraszam do przeglądania moich poprzednich wpisów jak i tematów!!! naprawde wartą .....

driver22221

Naucz się poprawnie pisać,"już" a nie "jusz" "też"a nie "tesz"
Wstyd...
Zanim coś napiszesz sięgnij po słownik.
Bo kicz jest jak ktoś robi takie błędy jak ty.

Damx123

spoko, leje nato.

driver22221

To lepiej nie lej bo to źle świadczy o tobie.
Sięgnij po słownik cwaniaku.

Damx123

i comi potym ,wyj.....ne pocałosci .

driver22221

Nie spamuj!! ;/

brawo za trafną ocene popieram x 2