ja dalem 2. w koncu lepiej gra od tego pedala krawczyka, a on dostal 1 wiec jej zostalem zmuszony dac 2
edit
a nie, jednak dalem jej 1
Osoba po szkole filmowej. Ponoć całkiem nieźle sobie radziła na studiach. To dlaczego wybrała seriale? Gdzie zgubiła ambicję? Ciepła posadka w serialu jest więcej warta niż prestiż??? Dałam jej 2/10, bo w przeciwieństwie do Mroczków i całej tej zgrai ukończyła studia aktorskie.
Fakt że ukończyła studia aktorskie powinien powinien podwyższać poprzeczkę! a ona gra tak samo żenująco jak Mroczki i Cichłopki...1/10
ja tesz ją lubie jak ona spi !jej gra czy w tv czy w teatrze wywoływała,wywołuje i bedzie wywoływac odruchy wymiotne czyli bendą pawie!~!! czy omdlenia , jaka zniej aktorka ataka jak tysioce w angli czy irlandii czy w holandii na ogórkach ,ogarnijcie sie ludzie ! jusz pora! , ja wiem najchetniej byscie dali połówie obsady z tego kiczowatego serialu oskary bo to są według was najlepsi,najcudowniejsi aktorzy na swiecie ale prawda jest inna . gówno nie aktorzy ,grają jak zkacowani o poranku żury (jusz pisałem otym wczesniej - warto poczytac!) OCZYWISCIE NIE OGLĄDAM ) !!! JA SIE PYTAM KIEDY POLSAT SCIĄGNIE TEN KICZ Z ANTENY , DOSTAJE OSTATNIO WIELE WIADOMOSCI NA TEN TEMAT KTÓRE MNIE POCIESZAJĄ ZE TO NIEDŁUGO NASTĄPI I SIE ZAKOCZY JEDEN Z NAJWIEKRZYCH KICZÓW W POLSCE!!!!. oczywiscie czekam tydzien na komentarze co do tego maila i zapraszam do przeglądania moich poprzednich wpisów jak i tematów!!! naprawde wartą .....
Naucz się poprawnie pisać,"już" a nie "jusz" "też"a nie "tesz"
Wstyd...
Zanim coś napiszesz sięgnij po słownik.
Bo kicz jest jak ktoś robi takie błędy jak ty.