i z Mikołąjem Krawczykiem tworzą super parę. Wybrali do roli Moniki szkaradztwo bo było wiadomo,że przegra z Majką w rywalizacji o Pawła.
Mi się ten Mikołaj niezbyt podoba, ale Aneta ostatnio (tzn w powakacyjnych odcinkach)strasznie wyładniała. Jest teraz taka słodka i bardzo kobieca, a nie taka dziewczyneczka jak kiedys :) A co do ich gry, to myslę, że oboje sobie dobrze radzą :]
Popieram,ona jest super.Najładniejsza aktorka ze wszystkich młodych polskich aktorek.Życzę wszystkiego najlepszego dla ciebie Anetko.
Ja tam mogę powiedzieć, że Anetka podoba się mężczyznom tym czym Małaszyński kobietom (uroda całkiem podobna, a uśmiech to po prostu i obojga powalający). A Krawczyk to rzeczywiście taki niewydarzony aktor. Co prawda pewnie niektorzy chcą chronić Mikołaja przed porażką ze strony obecnych gwiazd show-biznesu ale np. z Małaszyńskim on nie ma żadnych szans. Szkoda tylko, że Aneta musi grać tą swoją przesłodzona Marysię. Bo mogłaby kiedyś spróbować sił w filmach z takimi gwiazdami jak Małaszyński czy Zakościelny.
A ja się nie zgadzam.Zdecydowanie najładniejszą aktorką w "Pierwszej miłości" jest Klaudia Halejcio.Ona jest po prostu przepiękna.A Aneta Zając jest ładna,i tyle.Z Klaudią szans nie ma.Poza tym Klaudia jest od Anety lepszą aktorką.
Według mnie Aneta jest bardzo dobrą aktorką, Tylko jeszcze mało znaną. Oprucz w pierwszej miłości widziałam ją jeszcze w pensjonacie pod różą, w nadobre i na złe i w lokatorach. Muszę stwierdzić, że w prostych włosach jest jej lepiej:) Chętnie obejrzałabym ją w jeszcze jakimś serialu albo filmie. A Klaudia też fajnie gra:)