Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Angelina starzeje się w zastraszającym tempie. Nie ma jeszcze 40 lat, a wygląda na co najmniej 15 lat więcej o_o

użytkownik usunięty
vanilka

I strasznie schudła.

no dokładnie. na oscarach wyglądała jak anoreksja

użytkownik usunięty
vanilka

problem jej wyglądu leży nie w "starzeniu się w zastraszającym tempie" - cokolwiek to w jej przypadku miałoby znaczyć (progerii chyba nie ma :p) tylko w jej diecie oraz w jak mi się zdaje, masce jaką zakłada na takowe uroczystości. nie ma w niej odrobiny życia, na Oskarach oboje z mężem siedzieli jak nabici na igiełki, brakowało jakiś żywszych emocji, ten śmiech był taki stonowany. specjalnie się im przyglądałem, po usłyszeniu newsu, że ponownie zostali wybrani najpiękniejszą parą Hw, jeżeli to prawda, znów, cokolwiek to znaczyłoby, to Ci którzy tego wyboru dokonali pozbawieni są zdrowego gustu :) Trochę więcej życia było gdy Jolie prezentowała kandydatów do kolejnej kategorii. W każdym razie, zgadzam się, straciła prawie cały swój urok.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mati_JCVD

hehe Mati_JCVD ale z ciebie pacjent!
"Jest piękna i seksowna a wy tylko możecie pomarzyć o takim życiu zawistne polaczki" heheeee rozumiem biedaku że się zakochałeś i cię uraziliśmy hehehehe a i jesteś gwiazdą światowego formatu i masz takie życie więc zarywasz do jolie hahaaaahahahehehhe ale pacjent!

wiesz że każdy ma swój gust i swoje zdanie?? żart- taki zarobas nie liczy się z czymś takim hahahahaha

8jarex

pewnie że mnie uraziłeś a tak na prawdę to naucz się pisać bo nie piszesz po polsku

Mati_JCVD

ale płytko hehe typowy pacjent!!! jak sam napisałeś "ma w dupie twój gust cwelu" (mam- po polsku:). bo w dupie cwel coś ma= ty! ziomuś joł gryps cool maximus szkodaklawiaturus idiotus pacjentus

8jarex

typowy z ciebie pacjent

Mati_JCVD

podłapało

Mati_JCVD

dziecko

Mati_JCVD

tekst

8jarex

szkoda klawiatury

8jarex

8jarex - wiem, że ciężko się opanować, ale nie zniżaj się do poziomu tej dwójki. Na pasożyty nie warto tracić nerwów.

barteklegia1916

Skąd wy sie w ogóle bierzecie?
''Kolejny małolat'' skąd wiesz ile mam lat?
Dygnitarz sie znalazł.

barteklegia1916

Myślisz, że robią na mnie wrażenie takie durne "docinki"? Swoje błyskotliwe odpowiedzi zachowaj dla siebie,a na młody wiek wskazuje poziom postów. Na bardzo młody wiek, i spore skrzywienie psychiczne.

barteklegia1916

hehe i znowu słaby jesteś dzieciaku (jak pobijesz mój tekst o rodzicach to ci odpiszę:) postaraj się proszę)
ps jedno pytanko- byłeś wwe wwięzniu że tak gryps i gryps ande grypsen?? wymyśl coś twórczego, czekam SYNKU:))) hehe

barteklegia1916

ale tępy typ hehe
grypsiarku pociskaczu rozbououjeniku masakrataotoże dalej słabe- czekam dalej i dalej

8jarex

stary ja ci od jakiegoś czasu nie cisne. Jestem zafascynowany twoim debilizmem!
Widzę że urządziłeś sobie turniej kto cie lepiej dojedzie,fajnie fajnie. Napisz coś jeszcze!
Jesteś zajarany więzieniem czy co?
Symetrii się naoglądałeś?
A co do ciebie Cleaa to naprawde uważasz że to on się zniża do ''poziomu tej dwójki''

Cleaa

Dobra. To weź jeszcze raz przeczytaj wszystkie posty tego krzyśka,tak bardzo powoli,i pomyśl czy to co on pisze nie wydaje ci się żenujące? Ja moge być patolem,być na tym ''niskim poziomie'' ale czy to ci sie naprawde podoba? (tu próbka) ''żart- taki zarobas nie liczy się z czymś takim hahahahaha''---tak jak pisałem,prawdziwy dygnitarz.
''ziomuś joł gryps cool maximus szkodaklawiaturus idiotus pacjentus''---???
''kolejny małolat zakochany w plakacie ściennym a adoptowany przez matkę shemale i ojca geja''---wydaje mi się że on jest na tym poziomie co ja.
''że twoi prawdziwi rodzice to para kloszardów KROPKA''---klasa.
''więc odpisuję małolatom, a oni fajnie się bulwersują''---???
''byłeś wwe wwięzniu że tak gryps i gryps ande grypsen??''---???
Cleaa jeżeli uznasz że on jest na ''wyższym poziomie'' niż ja to ok. więcej tu nie napisze.

barteklegia1916

Przepraszam przepraszam - kto rozpoczął?
"8jarex wydaje mi sie że jesteś lewakiem, >>cioto<<. Dziękuje. Do widzenia."
W świetle tej obelgi odpowiedzi 8jarexa wydają się całkiem uzasadnione.

Powodem może być również to, że przyznałeś rację użytkownikowi Mati_JCVD, znanemu również jako zbanowany Sasaki_filmweb. A zbanowano go za żenujące, chamskie, uwłaczające i niegodne nawet małolata zachowanie. Ale jak widać troll zawsze znajdzie wyjście z opresji. ;)

Cleaa

Kto to jest troll?
A 8gejex jest lewakiem

barteklegia1916

100% pacjent !!! weź idź poszukaj sobie innych zabawek bo internet cię przerasta!
naucz się czytać ze zrozumieniem i czytaj co sam piszesz DROGIE DZIECKO- niby ja się jaram więzieniem hehe JA TYLKO SYMPATYCZNIE Z WASZEJ DWÓJKI ROBIĘ SOBIE JAJA!!! .a to wy SZCZYLE piszecie o cwelach i frajerach!!! więc pytam- SIEDZIAŁEŚ DZIECIAKU?? wiesz co to znaczy bezmózgowcu?? JA Z TEGO CISNĘ! kapisz???
jesteście płytcy i ciemni jak woda w kałuży!!! wasze wypowiedzi świadczą o waszej marnej egzystencji! jak tylko napisałem że jesteś słaby to ty cały czas piszesz te denne wypociny i myślisz że jesteś gość!!! hahaha ja cały czas podkręcam a małolat się wpienia hahahah

zacznijmy raz jeszcze
TWOJE OSTATNIE WYPOWIEDZI BYŁY SŁABE dawaj jeszcze, czekam hahahahhahhahahhahhahahha

Cleaa

Cleaa- szkoda klawiatury na tych pacjentów. ten barteklegia1916 nie wie nawet o czym i co pisze, co gorsze, nie wie co kto pisał wcześniej. ale niech ma zabawę. może ma trudny okres dojrzewania:) tu tylko można się śmiać jak ja:)))

8jarex

:-) Forum Angeliny Jolie od dłuższego czasu jest dobre na poprawę humoru. Głównie za sprawą Matiego_JCVD.

vanilka

eeeee,nie jest tak źle ;) w "Salt" wygląda całkiem przyzwoicie,przesadzili tylko z jej przebraniem w "pana majora" :)