Mi jest ciężko powiedzieć. Wiele uważa ze w Przerwanej lekcji muzyki bo pokazała,że umi grać.Może i pokazała ale mi film ogólnie się nie podobał.
Ogólnie to Angelina lubi grać w podobnych filmach,gdzie gra jakąś agentkę itp. Jak dla mnie we wszytskich(oczywiscie tych które widziałam ,a jest ich 15) zagrała dobrze,ale tej najlepszej nie potrafię wyłonić,ale taka już jestem -niezdecydowana xD
A według mnie najlepiej wypadła w swojej oscarowej roli czyli w Girl Interrupted, w dalszej kolejności Changeling i The Bone Collector.
Gia - to jest ten tytuł, który obowiązkowo muszę nadrobić. Kto wie, być może wskoczy u mnie na podium :-)
Gia, Przerwana lekcja, Oszukana, Bez granic i taki film: Co za życie ... Niby nic nadzwyczajnego,ale mnie urzekł, jest w nim fantastyczna.
Wg mnie nie ma takiej roli ;). Nie wiem za co ma tak wysoką ocenę, bo ja nie widziałam żadnego godnego uwagi filmu z tą aktorką. Może muszę obejrzeć nie wiele, a wszystkie... :D.
Mogę ocenić tylko na podstawie tych filmów, które obejrzałam, a więc wg mnie:
1. Przerwana lekcja muzyki 9/10
2. Oszukana 8/10
3. Złodziej życia 8/10
4. Grzeszna miłość 7/10
5. Prawdziwe kobiety 7/10
6. Turysta 5/10
7. Mr. & Mrs. Smith 5/10
8. Beowulf 5/10
9. Salt 4/10
Jest świetną aktorką więc wybór jest trudny zwłaszcza ,że widziałam tylko kilka filmów z nią ale póki co chyba najbardziej podobała mi się jako pani Smith :)
To zależy jakie kino lubisz. Jeżeli akcji to polecam ''Salt'', ''Tomb Raider'', ''Pani i Pani Smith'' i ''Kolekcjoner Kości''. A jeśli dramaty to ''Gia'' , ''Przerwaną Lekcję Muzyki'', ''Oszukaną'', ''Bez Granic''.
Wszystko z nią jest słabiutkie, jedynie TR ale to tylko za sprawą cycków, teraz to już wspomnienie więc nie ma sensu oglądać kolejnych filmów z jej udziałem...
Nie będę się zniżał do twojego poziomu który jest poniżej mułu zalegającego na dnie ! życzę ci opamiętania bo w przeciwnym razie będę zmuszony zgłosić twoje wypociny do adminów !