Wystąpi jeszcze w By the Sea, a ostatnim filmem z jej udziałem będzie Kleopatra (premiera
prawdopodobnie w 2015 r.)
od kilku już lat to zapowiada. Najpierw ograniczyć granie do 1 roli na 2 lata. Tak też się dzieje. Możliwe że calkiem przestanie grac po Kleopatrze (mam nadzieje ze bedzie to wielka rola) ale może też grywać raz na pare lat w jakimś ciekawym filmie jesli dostanie ciekawą propozycję
Sorry, jednak masz rację że Kleopatra, ale jeszcze nie wiadomo w 100% bo ma zgrać w drugie części Salt.
no o tym, że zagra Kleopatrę, to wiadomo od dawna, było wspominane w wielu źródłach, a sama Jolie mówiła dziennikarzom, że jeżeli film dojdzie do skutku, to chciałaby, aby to była jej ostatnia rola, bo bardzo sobie ceni werjsę z Elizabeth Taylor. No ale nikt nie brał na poważnie jej słów. Moim zdaniem, ona powinna się całkowicie oddać polityce, byłaby świetnym politykiem, ale może niekoniecznie w USA, raczej powinna zajmować wysokie stanowisko w którejś z organizacji międzynarodowych zajmujących się prawami człowieka.
Moim zdaniem nie powinna się pchać do polityki. Tak samo jaki nie powinni pchać się do polityki aktorzy, piosenkarze, sportowcy itp. Jeśli myślisz, że ma jakiś realny wpływ to się grubo mylisz. Tam karty rozdaje ktoś o wiele ważniejszy i bardziej wpływowy. Chociaż trzeba przyznać, że Angie dużo zrobiła dla akcji charytatywnych, ale polityka to co innego i powinna zająć się reżyserią. Takie jest moje zdanie.
Moim zdaniem lepsza taka osoba w polityce niz ci wszyscy starzy wyjadacze którzy niszacza ten swiat.
Na pewno chce George Clooney :P już rozpoczął kampanię wyborczą, bo jak inaczej określić ślub wieloletniego kawalera (zagorzałego przeciwnika małżeństw i dzieci) z jedną z najbardziej znanych prawniczek zajmujących się prawami człowieka? Pracuje dla jednej z najlepszych kancelarii prawnych w Londynie.