Po pierwsze moi drodzy ona tą operacja zrobiła już wczesniej, nie teraz kiedy o tym mówi. Juz troche czasu temu zauwazyłam, że jej piersi sa zupełnie inne niż na poczatku kariery. Piersi Angie były raczej średniej wielkości, a tu nagle od pewnego czasu sterczace jak u 20-latki i większe trzeba przyznac. No to pomyślałam, że pewnie operacje sb zrobiła i nic o tym nie mówi. A tu takie coś się okazuje.
Najlepsi sa ci ludzie (mężczyźni szczególnie), którzy myślą, że ona ucięła sb piersi i chodzi płaska. Zastanawiam się co tacy ludzie mają zamiast mózgu. Pierwsze co robi kobieta po masektomii to implanty, nierózniące się niczym o tych wciskanych do zdrowych piersi. CZy ktoś z was widizał Jolie bez biustu? Przecież cały czas go ma, sadziliście że zarzuca sb na klatke piersiowa poduchy mając miliardy? ... no bez komentarza
Teraz pozwolę sb przytoczyć wypowiedź pewnego mądrego pana z onetu:
"~Cesarz :
Jak była młoda to znana była z tego że jest córką Jona Voighta, a następnie z tego że kiedy przestaje być o niej cicho zaczyna rozgłaszać wszem i wobec z kim sypia i jak. Jeżeli to już przestało pomagać sięgnęła do czasów gdy była uboga bo nie jeździła do szkoły samochodem oraz do tego że ojciec opuścił ją jej brata oraz matkę - byłą modelkę. Tą traumą dzieliła się przez dłuższy czas(pozując od czasu do czasu z tatusiem do zdjęć) jak i dwoma ślubami i rozwodami i tym co w międzyczasie się działo. Następnie spłynęła na nią Boska Światłość i stwierdziła że będzie adoptowała dzieci z różnych miejsc na świecie. Wiadomo że jak się robi o artyście cicho to nie ma się z czego żyć bo jest się zapomnianym. Rozwodem, i adopcjami nadrobiła zaległości. Następnie odbiła nieszczęsnej Aniston przyszłego tatusia swoich trojga dzieci i stała się Matką Teresą z ramienia ONZ jeżdżącą z większą ochroną niż Komorowski i Obama. Zawsze można zobaczyć fotografie z różnych zakątków świata gdzie jedzie SIEBIE pokazać, oraz zwrócić uwagę na tą straszną sytuację na świecie. Po czym wraca do któregoś ze swych domów i planuje kupno swemu mężczyźnie wodospad. W zasadzie od początku do końca nie była dla mnie gwiazdą, a jedynie jedną z celebrytek urodzonych w aktorskiej rodzinie która ten fakt wykorzystała, w taki czy inny sposób. Jeżeli chodzi o wygląd to fajna z niej kobieta ale są ładniejsze chociażby Charlize Theron"
Zgadzam się w zupełności. Dodam jeszcze, że oczywiście Angelina otworzyla całemy swiatu oczy. Lekarze mieli do tej pory to w dup ie i jakos o tym w telewizji nie trabili, czekali az jakas amerykanska celebrytka narobi szumu i wszystkich oswieci.. a czy to nie powinno by czasem tak,jak w Ameryce ze do kobiety która konczy 40 lat przychodzi wezwanie o przymusowym badaniu. ? Nie, bo po co. Później udawajmy( kiedy już ktoś inny zwróci uwage), że cały czas dbamy o profilaktykę.
Fajnie, że Angie zwraca na to uwagę, ale z drugiej strony wiadomo, że majac tyle kasy dostała nowe, lepsze piersi. O ile w Polsce refundują usunięcie chorego biustu, to niestety żeby mieć nowy, równie atrakcyjny trzeba samemu wydac spora sume, na która większośc ludzi jednak nie ma.
Ale i tak dobrze, że znalazł się ktoś mądry. A facetom, którzy się z tego smieją, radze uważać, bo jak dostaniecie raka jąder, utną wam je bez wachania, aż będziecie błagać, dostaniecie w zamian sylikonowe kulki, ale laski i tak bd uwazać, że jesteście kastratami.
Wiele kobiet na świecie poddaje się takim operacjom i nikt nie robi takiego szumu wokół tego, jeszcze chwila i to drewno współczesnego kina dostanie za to nobla. Oczywiście wiadomo, że ktoś musiał na tym zarobić (cytat z kampanii "Natura Bez Granic"):
"Pierwszego dnia w pierwszym momencie, jak tylko się okazało że Angelina Jolie wymieniła sobie piersi na sztuczne z powodu rzekomego prawdopodobieństwa zachorowania na raka w redakcji zapanował pogląd, że to najprawdopodobniej akcja propagandowa mająca na celu promocję danego zachowania w śród zwykłych Kowalskich w USA i na całym świecie. Sądziliśmy, że najprawdopodobniej stoją za tym jakieś farmaceutyczne korporacje chcące nas przekonać, że sztuczne i opatentowane jest lepsze niż naturalne. W ten sposób mogą nas złapać za jaja (lub cycki) i doić z pieniędzy oraz kontrolować. No i co się okazało? Jest jedna firma mająca patent na badania jakim poddała się Angelina i w ich efekcie zdecydowała się na ten krok. Kursy akcji tej korporacji skoczyły właśnie pod sufit. Ciekawe ile z tego dostałą Angelina za promowanie tego idiotyzmu?"
na wypowiedzi tego typu czekałem bo przecież świat mediów to teatr, a tu w końcu ktoś ma tezę na to, co się dzieje za kulisami
ps. dzięki za stwierdzenie, że nie mam móżgu tylko dlatego, że nie interesuje się operacjami tego rodzaju i że śmiałem nie wiedzieć, że stare cyce zastępuje się nienaturalnym gadżetem