Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 413 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

jest zwykła karykatura kobiecości. Taka szczupła deska. Dla mnie ona ani nie jest ładna, ani pociągająca w ogóle. Ładne usta to miała w jej wieku Kim Basinger a nie ona. Zajmują pół twarzy, bo jest taka sucha i tylko te usta są coraz większe.

ferdek_5

dobra spójrz na swoja dziewczyne a pozniej na angeline

guga_buzka

Typowa odpowiedź osoby o intelekcie nogi od stołu. Ludzie, patrzcie co piszecie, i ile to ma w sobie sensu.

Cleaa

jaki komentarz taka odpowiedz , a ty nie udawaj wielkiego inteligenta bo takich w necie jest mnostwo, zal mi cie

guga_buzka

Ja nie wypisuję takich głupot, nie muszę nikogo udawać.

Cleaa

wystarczy ze je czytasz . pozdro

guga_buzka

Czytając udaję "wielkiego inteligenta"? Znów się zamotałeś we własnych bredniach.

Cleaa

wal sie

ferdek_5

angelina jest jedna z najpieknieszych kobiet moim zdaniem. Gusta sa rozne tak jak i ludzie, wiec jesli ci sie ona nie podoba nie znaczy ze nie jest piekna. a tak btw sadze ze ferdek_5 woli kobiety ktore wygladaja jak kur**y.

Nlna

Mylisz się. Właśnie takich kobiet nie znoszę. Nie lubię też płaskich jak decha.

ferdek_5

no coz twoj gust, nie musimy sie zgadzac. ale Angelina nie jest plaska, moim skromym zdaniem jest piekna kobieta ^^ i swietnie sie trzyma. Porownaj sobie kobiety w jej wieku z taka gromada dzieci, kariere, i organizacje ktore zalozyla. Ona korzysta z zycia tyle samo z siebie daje, a kobiety "przecietne"(uzywam cudzyslowiu zeby nie obrazic nikogo) w miasteczkach w jej wieku wygladaja duzo starzej, i nie miala operacji botoksu, tak nosa i ust miala ale nic poza D: i tak sie swietnie trzyma. uwielbiam ja =)

użytkownik usunięty
Nlna

Widzę że mam do czynienia z koneserką

mysl cobie co chcesz, nie bronie ci =)

użytkownik usunięty
Nlna

Miała nosa na pewno, ale ust? Pewna jesteś? Bo mnie się wydaje, że raczej podbródka nie ust, ale nie mam dokładnych informacji.

Nie jestem...kiedys cos bylo w programie o niej o korekcie nosa... coz widac byl to dla niej kompleksem, niepotrzebnie , wygladala super. Teraz tez nienajgorzej, ale coz mozna poprawic to i owo dla wlasnej wartosci byle nie przesadzic jak Meg Ryan, ja tej babki juz nie poznaje. Kompleksy to tak na prawde, nie istnieja. To wymysl ludzi ktorzy sadze ze "ideal" jest tylko 1, tak zeby inni poczuli sie gorsi, a inni lepsi. Najwazniejsza jest akceptacja wlasnego ja, ludzi probujacy sie "zaklimatyzowac" w otoczeniu traca wlasne ja =) Pozdro :)

użytkownik usunięty
ferdek_5

cóż..niektórzy wolą wieloryby, na wypadek kolejnej wojny światowej będzie co jeść przez parę lat :D

ferdek_5

A nie pomyślałeś przed założeniem tego debilnego tematu że to wszystko czym obrzucasz Angelę, jest spowodowane CHOROBĄ ANOREKSJĄ.

Spójrz na ta fotę i porównaj ją z tymi wszystkimi wypocinami które wypisujesz ...
http://celebscentral.net/picture/176197/?gallery=2133

ferdek_5

może być i brzydka , ale ja uwielbiam ją jako osobę i aktorkę :)