Angelique Boyer

Angélique Monique Paulette Boyer

7,9
1 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelique Boyer

Nie nawidze tej aktorki!! Nowy serial z jej udziałem będzie zrąbany, na całej lini!

użytkownik usunięty
PatiFromMars

Po tak rzetelnej opinii uznanego krytyka filmowego, to aż strach zacząć oglądać ten nowy serial! Hahahaha

PatiFromMars

Dobra rada : Najpierw naucz się pisać 'nienawidzę' <- poprawnie, a później zacznij oceniać dobre aktorki ;p

użytkownik usunięty
PatiFromMars

Oglądałam z nia TERESE gdzie grała główna bohaterke i nie wiem dlaczego ale tez mnie drażnila... :/

Nie lubie jej tak samo !!! Jest denerwująca i juz :/

No dokładnie jest denerwująca! a "Terese" zaczęłam oglądać, ale nie dałam rady zbyt mnie drażniła....

Lenkaaa_93
To portal filmowy, a nie języka angielskiego ;P

PatiFromMars

Może dlatego cię drażniła bo jest taka śliczna,i słodziutka;P

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

Raczej to nie to.. po prostu rola Teresy ktorą grała była denerwująca..nie do konca była to pozytywna postać

jest mnóstwo pieknych aktorek które bardzo lubie :P a nie denerwuja mnie..

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

ciągle gdy ją widze utożsamiam z Teresą.. a Teresa ciągle klamała, była wyrahowana i nie liczyła sie z innymi ;/

Ale to była tyko rola w serialu ona musiała tak zagrać,ja teraz oglądam z nią Otchłań namiętności i super gra,a do tego jest tak śliczna że oczu nie można oderwać,wygląda jak słodziutki cukiereczek;D

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

w sumie masz racje głupio jest oceniac kogoś bo kogoś tam zagrał.. w Otchani Namietnosci jest pozytywna, oglądam i powiem szczerze ze pierwsze odcinki trudno sie oglądało wiedząc ze jest taka dobra i miła..

To jest tylko kwestia przyzwyczajenia,ja jeszcze uważam że o sto razy lepiej wygląda w jasnych włosach niż w tych ciemnych,teraz ma taką promienistą buźkę;)

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

tak uważam podobnie jesli chodzi o włosy

Bo kobiety ogólnie w jasnych włoskach wyglądają jak aniołki a w ciemnych jak diabełki;D

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

A ja uważam, że jest bardzo ładną aktorką i podoba mi sie jej rola w ADP.

jazdowicz2666

Zgadzam się w 100 % W lqlvmr miala dlugie blond wlosy i bardzo mi sie podobala. A w Teresie tak jakos dziwnie wyglada. .. :/

no niestety... jak ktos nie potrafi odroznic fikcji od rzeczywistosci to nie powinien ogladac takich seriali...

PatiFromMars

No jest ładna. W "Teresie" zagrała właśnie taka postać, i w sumie w "Zbuntowanych" też nie była aniołkiem! Ja też nie mogę się do niej przyzwyczaić . Ja osobiście wolę ją w ciemnych włosach ;D
David Zepeda tez grał postać tego złego! ale on jest taki przystojny;)

użytkownik usunięty
PatiFromMars

nie zgodzę się z tobą

W czym się ze mną nie zgodzisz?

użytkownik usunięty
PatiFromMars

orzez przypadek napisałam tutaj miałam napisać do innego komentarza

PatiFromMars

Ja się do niej przekonałam jakoś.

PatiFromMars

W Teresie faktycznie grała fałszywą babę, ale to była tylko rola. Dla mnie fajnie gra.

PatiFromMars

Ja ją uwielbiam.Jest piękna i bardzo zdolna :)

PatiFromMars

Moja ulubiona aktorka. Moim zdaniem perfekcyjnie wczuwa się w każdą swoja role czego dowodem jest nowa telka z jej udziałem. Wcielić się w trzy tak różne postacie to jest sztuka! No ale każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować ;)

Reina_5

Racja,już się nie mogę doczekać dzisiejszego serialu z Boyerką w potrójnej roli ;).

PatiFromMars

Ja też jej nie znosiłam, więc Ci się nie dziwię, gdy puls zaczął puszczać telenowelę za Głosem serca nie zdecydowałam się oglądać właśnie przez to ze była główną bohaterką , później obejrzałam jeden odcinek przypadkowo i zmieniłam zdanie:-) jeszcze nie dawno na YT włączałam sobie pojedyncze odcinki:-)

PatiFromMars

Mega klapa tres veces ana

telemundo_novelera

Dlaczego ?