Angelique Boyer

Angélique Monique Paulette Boyer

7,9
1 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelique Boyer

Nie nawidze tej aktorki!! Nowy serial z jej udziałem będzie zrąbany, na całej lini!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
PatiFromMars

Po tak rzetelnej opinii uznanego krytyka filmowego, to aż strach zacząć oglądać ten nowy serial! Hahahaha

PatiFromMars

Dobra rada : Najpierw naucz się pisać 'nienawidzę' <- poprawnie, a później zacznij oceniać dobre aktorki ;p

użytkownik usunięty
PatiFromMars

Oglądałam z nia TERESE gdzie grała główna bohaterke i nie wiem dlaczego ale tez mnie drażnila... :/

Nie lubie jej tak samo !!! Jest denerwująca i juz :/

No dokładnie jest denerwująca! a "Terese" zaczęłam oglądać, ale nie dałam rady zbyt mnie drażniła....

Lenkaaa_93
To portal filmowy, a nie języka angielskiego ;P

PatiFromMars

Może dlatego cię drażniła bo jest taka śliczna,i słodziutka;P

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

Raczej to nie to.. po prostu rola Teresy ktorą grała była denerwująca..nie do konca była to pozytywna postać

jest mnóstwo pieknych aktorek które bardzo lubie :P a nie denerwuja mnie..

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

ciągle gdy ją widze utożsamiam z Teresą.. a Teresa ciągle klamała, była wyrahowana i nie liczyła sie z innymi ;/

Ale to była tyko rola w serialu ona musiała tak zagrać,ja teraz oglądam z nią Otchłań namiętności i super gra,a do tego jest tak śliczna że oczu nie można oderwać,wygląda jak słodziutki cukiereczek;D

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

w sumie masz racje głupio jest oceniac kogoś bo kogoś tam zagrał.. w Otchani Namietnosci jest pozytywna, oglądam i powiem szczerze ze pierwsze odcinki trudno sie oglądało wiedząc ze jest taka dobra i miła..

To jest tylko kwestia przyzwyczajenia,ja jeszcze uważam że o sto razy lepiej wygląda w jasnych włosach niż w tych ciemnych,teraz ma taką promienistą buźkę;)

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

tak uważam podobnie jesli chodzi o włosy

Bo kobiety ogólnie w jasnych włoskach wyglądają jak aniołki a w ciemnych jak diabełki;D

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

A ja uważam, że jest bardzo ładną aktorką i podoba mi sie jej rola w ADP.

jazdowicz2666

Zgadzam się w 100 % W lqlvmr miala dlugie blond wlosy i bardzo mi sie podobala. A w Teresie tak jakos dziwnie wyglada. .. :/

no niestety... jak ktos nie potrafi odroznic fikcji od rzeczywistosci to nie powinien ogladac takich seriali...

PatiFromMars

No jest ładna. W "Teresie" zagrała właśnie taka postać, i w sumie w "Zbuntowanych" też nie była aniołkiem! Ja też nie mogę się do niej przyzwyczaić . Ja osobiście wolę ją w ciemnych włosach ;D
David Zepeda tez grał postać tego złego! ale on jest taki przystojny;)

użytkownik usunięty
PatiFromMars

nie zgodzę się z tobą

W czym się ze mną nie zgodzisz?

użytkownik usunięty
PatiFromMars

orzez przypadek napisałam tutaj miałam napisać do innego komentarza

PatiFromMars

Ja się do niej przekonałam jakoś.

PatiFromMars

W Teresie faktycznie grała fałszywą babę, ale to była tylko rola. Dla mnie fajnie gra.

PatiFromMars

Ja ją uwielbiam.Jest piękna i bardzo zdolna :)

PatiFromMars

Moja ulubiona aktorka. Moim zdaniem perfekcyjnie wczuwa się w każdą swoja role czego dowodem jest nowa telka z jej udziałem. Wcielić się w trzy tak różne postacie to jest sztuka! No ale każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować ;)

Reina_5

Racja,już się nie mogę doczekać dzisiejszego serialu z Boyerką w potrójnej roli ;).

PatiFromMars

Ja też jej nie znosiłam, więc Ci się nie dziwię, gdy puls zaczął puszczać telenowelę za Głosem serca nie zdecydowałam się oglądać właśnie przez to ze była główną bohaterką , później obejrzałam jeden odcinek przypadkowo i zmieniłam zdanie:-) jeszcze nie dawno na YT włączałam sobie pojedyncze odcinki:-)

PatiFromMars

Mega klapa tres veces ana

telemundo_novelera

Dlaczego ?