W brązowych jej do twarzy, wygląda naturalnie, swoją drogą to ciekawa jestem jaki kolor rzeczywiście ma naturalny?
Wydaje mi sie,że na instagramie wstawiała niedawno zdjęcie z dzieciństwa na którym miała blond włosy a właściwie to białe ..taki siwek ;p
Ja kocham ją w blondzie .Jako Monseratt wyglądała idealnie ,nie mogłam oderwać od niej wzroku ! Wyróżniała sie na tle innych bo jak wiadomo w tych telkach to głównie same brunetki..ale ślicznie też prezentowała sie jako Ana Lucia w długich ,kręconych ,brązowych włosach :) Najgorzej jej chyba w czarnych i krótkich.
Dokładnie mam tak samo jak - >pati1109!
Uwielbiam Angélique, w blond włosach gdy grała Montserrat!! Była prześliczna a nie ciągle te ciemno włose aktorki. Oraz w kasztanowych jak zagrała Ane Lucie.
Mnie też podobała się bardzo jako Ana Lucia, ale też jako Elisa Castanion w " otchłani namiętności", i jako Teresa Chavez, paradoksalnie jako Montessarat mnie wydawała się dość pospolita, ale ogólnie jest prześliczna
Moim zdaniem Angelique jest piękna kobieta i wygląda wspaniale w każdym kolorze włosów. Jak dla mnie najpiękniej jej w brązowym kolorze włosów takie jak miała w 'Corazon Salvaje ". Później najbardziej lubię ją w blondzie, ale w "Teresie "jako brunetka tez jwygląda niesamowicie. Innymi słowy ona ma piękną twarz i każdy kolor jej pasuje. Ładnemu we wszystkim ładnie.