tylko jedna rzecz mnie w niej irytuje operacja cyckow.. po co ?? skoro jest bardzo ładna..
no i czasami mnie denerwuje
wg. mnie śliczna taka mmm do tulenia ;P to że sobie piersi powiększyła to jej sprawa ja tam w dekolt nie zerkam (ok czasami) a bardziej na twarz oczy i usta :) wiem wiem żadna pani teraz pomyśli że bajerant się znalazł heh...
hahahhaha bajerant ;) a faktycznie dziewczyna jest ładna i jak dla mnie idealnie pasowała do tej roli
Dokładnie!! Podpisuję się pod tymi słowami !! W Otchłani istna beznadzieja. Po gaciach powinna dostać to może wiedziałaby czego chce.
Chodzi Ci o film?! No sory to jest T E L E N O W E L A. To normalne, a w życiu fajna dziewczyna widziałam kilka wywiadów z nią.
Nie rozumiem ludzi jak mogą kogoś oceniać na podstawie tego jakie postacie odgrywa w filmach czy serialach..Ludzie nie mylcie fikcji z rzeczywistością
Ja nie przepadam ani za nią samą, ani za jej aktorstwem, które jest dosyć marne. Aczkolwiek jest w niej coś, co przyciąga do oglądania telenoweli z jej udziałem, które zawsze są świetne.