Angelique Boyer

Angélique Monique Paulette Boyer

7,9
1 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelique Boyer

Wstrętne, fałszywe, irytujące babsko

użytkownik usunięty
romanjany

tylko jedna rzecz mnie w niej irytuje operacja cyckow.. po co ?? skoro jest bardzo ładna..

no i czasami mnie denerwuje

romanjany

Jak dla mnie wcale nie jest taka irytująca i według mnie całkiem sympatyczna

Olimpia_Delacour

wg. mnie śliczna taka mmm do tulenia ;P to że sobie piersi powiększyła to jej sprawa ja tam w dekolt nie zerkam (ok czasami) a bardziej na twarz oczy i usta :) wiem wiem żadna pani teraz pomyśli że bajerant się znalazł heh...

jason86

hahahhaha bajerant ;) a faktycznie dziewczyna jest ładna i jak dla mnie idealnie pasowała do tej roli

romanjany

Dokładnie!! Podpisuję się pod tymi słowami !! W Otchłani istna beznadzieja. Po gaciach powinna dostać to może wiedziałaby czego chce.

Van_21

Chodzi Ci o film?! No sory to jest T E L E N O W E L A. To normalne, a w życiu fajna dziewczyna widziałam kilka wywiadów z nią.

Agencik22

Dokładnie. Mówię o tej telenoweli :D

Van_21

Nie rozumiem ludzi jak mogą kogoś oceniać na podstawie tego jakie postacie odgrywa w filmach czy serialach..Ludzie nie mylcie fikcji z rzeczywistością

kami09

Ja nie przepadam ani za nią samą, ani za jej aktorstwem, które jest dosyć marne. Aczkolwiek jest w niej coś, co przyciąga do oglądania telenoweli z jej udziałem, które zawsze są świetne.

kami09

Ja ją bardzo lubię, jest dobrą aktorką, świetnie wypada w nowej telenoweli z Rullim. Jest bardzo ładna, a to czy powiększyła sobie biust to jej sprawa - nie ma aż takiego dużego :)