Dereszowska to kobieta pozbawiona dystansu do rzeczywistości. Nie ma poczucia humoru.
Jest zaprzeczeniem tego kim powinien być dobry aktor. Najgorsze jest to, że w wywiadach
pozuje na kogoś kim nie jest, próbuje być wyluzowana. Efekt jest, delikatnie mówiąc,
irytujący. No ale za to jest śliczna ;) Za ładną buzię daję 2.
jesteś kiepskim mężczyzną masz kiepską znajomość aktorstwa i masz kiepską osobowość i nie mówiąc że masz kiepską inteligencję
boolion a jak by ania wywaliła foczkę to wtedy byś zobaczył co to za kobita - pewnie byś zapomniał jak sie nazywasz
Drogi boolionie czy jak Ty tam się zwiesz,
Po pierwsze skąd wiesz, że pozbawiona dystansu i bez poczucia humoru? Znasz ją osobiście, że oceniasz? Ja osobiście nie zgodzę się z Twoją opinią i mam do tego prawo. Anna to świetna aktorka, jedna z najlepszych dzisiejszego pokolenia. Świetnie wczuwa się w każdą rolę, którą ma do zagrania, zarówno tą w filmie jak i w teatrze.
Pewnie codziennie z nią spagetti wcinasz skoro ją aż tak znasz, że twierdzisz, że jest "kiepską" osobą. Zdefiniuj "kiepska osoba". Jad, zawiść i kompleksy...
Prawda w oczy kole? Nie przypisuję nikomu kompleksów tylko stwierdzam fakt. Razi cię to? Nie sądzisz, że autor wpisu istotnie na coś cierpi?
Właśnie nie cierpię! Kogo? Czego? Anny Dereszowskiej. :D [taki żarcik żeby rozładować atmosferę na tym wątku] Po prostu nie lubię babki, jest sztywna i nudna - czy nie mam do tego prawa?
na jakiej podstawie wydajesz opinie że brakuje jej dystansu do rzeczywistości i że nie ma poczucia humoru ?
Nie "kogo, czego" tylko "na co"... Napisz o tym na pudelku, że jej nie lubisz, tu oceniamy kunszt aktorski. Jako aktorka Dereszowska zapowiada się całkiem nieźle.
Z tego co mi wiadomo, to mamy wolność słowa. Oszczędziłbym jej tych uwag, gdyby była dobrą aktorką. Moim zdaniem Anna Dereszowska to aktorskie drewno. Nie potrafi grać radości, jedyne co jej wychodzi to granie poirytowania. Jest emocjonalnie płaska.
No to mało widziałeś prawdę mówiąc. Nie jesteś w związku z tym wiarygodny i godny dyskusji. Pozdrawiam.
Jesteś typowym zawistnym zazdrosnym polaczkiem i tyle i dzięki takim jak ty śmieją się z nas w świecie - dam ci przykład a są to komentarze tuż po ślubie królewskim w zeszły piątek, a mianowicie cały świat cieszył się z nimi i z ich szczęścia, a jak ten ślub odebrany był w polsce, a no tak jak to ostatnio zaprezentowała to tv tvn - komentarze w stylu a nich ich szlag jasny trafi, ciekawe czy rozwód będzie równie huczny co ślub, ale ona paskudna baba itd...
TAK TYLKO POLACY POTRAFIĄ - ach te nasze chamstwo zazdrość zawiść głupota...
hm... a mi się wydaje, że każdy ma prawo do własnej oceny i wypowiedzi i właśnie po to powstają takie fora. Z innej strony zgadzam się również, że nie można kogoś jednoznacznie oceniać tylko dlatego, że komuś się "wydaje" , nie zna kogoś na codzień, nie miał żadnej sytuacji związanej z tą osobą tete-a-tete.
A jeśli mogłabym wyrazić swoje zdanie to kunsztu nie oceniam, bo nie jestem krytykiem filmowym - nie mam ku temu dostatecznej wiedzy, podoba mi się jej gra, choć czasem mam wrażenie, że troszkę przywarła do niej "maska", pewien określony sposób gry - choć może być inaczej, bo nie widziałam z nią wszystkich filmów, jednak wydaje mi się, że ma pewien swój osobisty urok , których jednych może pociągać innych odrzucać, ale to tak jak w życiu - o gustach się zazwyczaj nie dyskutuje ;)
Do tomucho77- ,,typowe´´ujadanie ,,typowo postepowych´´ nowoczesnych i liberalnych antypolaczkow. Cyt: ,,dzieki takim jak ty smieja sie z nas w swiecie´´-prawie to samo mowil Zygmunt Korczynski w filmie ,,Nad Niemnem´´. Uscislij jesli potrafisz kto konkretnie smieje sie z nas-wylaczajac oczywista Twoja baardzo szanowna swiatowa osobe. Podajesz jakies bzdurne przyklady opinii o jakims slubie- ,,caly swiat sie cieszyl´´ piszac to zrobiles sie rzecznikiem prasowym calego swiata. I nie caly swiat sie cieszyl bo ja w tym czasie mialam cos ciekawszego do roboty i nie siedzialam jak Ty pewnie wpatrzony tesknym wzrokiem w koronowane glowy. Poza tym ,, postepowy antypolaczku´´-slyszales o czyms takim jak wolnosc slowa? Dzieki tej wolnosci mogles wpisac swoj post. Inni tez moga. p.s. odnosnie P.Dereszowskiej- no nie umie kobita grac. Szkolom aktorskim tez zdarza sie bubla wypuscic na ,,rynek´´.
Szkoda że ty nie jesteś tak postępowy jak ja. Wystarczyłoby wejść na byle jaką stronkę w stylu onet.pl, wp.pl i zobaczyć komentarze internautów.
Zarzucasz mi że się śmieję a te polaczki inne ode mnie co robią tuż po ślubie koronowanej pary obrzucają ją pomyjami i życzą im jak najgorzej.
To jest dopiero postępowe myślenie czyż nie ?
Słyszałem o wolności słowa... wolności słowa inteligentnego i kultularnego zarazem a nie chamskiego, zawistnego...
I jeśli chcesz być taki antypostępowy to ta takowa wolność słowa umożliwia ci wolne wypowiadanie się.... tak więc bądź prawdziwym polaczkiem i obrzuć Dereszowską łajnem bo przecież masz do tego prawo.
I na koniec przeinaczasz fakty to właśnie z takich chamskich gburów którzy lżą sławne postacie, życzą jak najgorzej.
To właśnie z nas się śmieją i wytykają nas palcami... i mówią o nas co za chamski zawistny naród...
A dowodem na to są reklamy Hoop Coli cytuję...
"Kto ty jesteś? Polak mały. Duma ojczyzna i naród cały. Polak narzeka na co się trafi i bez powodu psiaczyć potrafi. A gdy dobrego coś sie przydarzy tego nie poznasz po jego twarzy. Tak z marudzenia naród nam słynie. Chyba pesymizm w żyłach nam płynie"....
"Kto ty jesteś? Polak mały. Naród w zawiści aż trzęsie sie cały. Zazdrość nas toczy lecz lubie rodaków, niech im sie wiedzie nie mają braków"