Anna FarisI

Anna Kay Faris

7,3
13 790 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Faris

Zadziwiające. Grała w takich świetnych filmach jak "Tajemnica Brokeback mountain" i "Między Słowami",a ja ją pamiętam jedynie ze "Straszny "Film". Chyba większość ludzi jej nie rozpoznała w tych słynniejszych filmach

talia

dokladnie.
sam bylem zdziwiony jak przeczytalem ze grala w BM. od razu zaczalem szukac ja w tym filmie- grala tam ta laske co tak duzo mowila :)

voytek__p

Zdaje się, że w Tajemnicy grała tą kelnerkę... "Kobieta nie zakochuje się dla zabawy"-do dziś pamiętam ten tekst... w "Między słowami" grała fotomodelke koło której skakał mąż głównej bohaterki... też wpadła w pamięc...

Bismarck

w Tajemnicy Brokeback Mountain grała przyjaciółkę LaShawn - żony Jacka Twista. Dokładnie, to ta co tak dużo mówiła :) W zasadzie jej rola w TBM niewiele rózniła się od roli w Między Słowami.

Lukas_43

mała poprawka, żona Twista miała na imię Lurieen, LaShawn to oczywiście imię postaci granej przez Anne ;)

talia

Dokładnie... :P ja też nie poznałem jej w tych filmach. :PP

talia

Ja ją pamiętam za rolę w "May", grała lesbijkę. Spoko film, dla nieco perwersyjnych osób. :)

użytkownik usunięty
talia

No bo to wszechstronna aktorka, która potrafi się wcielić w różne role. Ale niestety myślę, że już do końca bedzie kojarzona ze "Scary Movie" tak jak ten nieszczęsny Janek Wieczorkowski z "Klanem". Heh

Dokładnie. Ludzie po prostu jej nie rozpoznają. A że jej nazwisko zazwyczaj nie widnieje na plakatach, to jest raczej nie rozpoznywalna...

talia

A jna Anne pamiętam z "Gorącej laski" :)

megan1300

a mi niestety również kojarzy się tylko ze "Strasznym filmem".. z "Tajemicy Brokeback Mountain" wogóle jej nie korzaje.. i to jest przykre, bo trudno z czymś takim zerwać, i docenić aktora za dobre role.

talia

Tak to właśnie jest.
Na poczatku też jej nie rozpoznałam z TBM, ale jak obejrzałam drugi raz to mi się rozjaśniło.
Nawet w Mojej super eks-dziewczynie(beznadziejny film, odradzam)do połowy filmu nie mogłam uwierzyc, że to ona. Inna mimika, inne ruchy i przede wszystkim inny głos- bardziej dorosły i nie taki piskliwy jak w SM.
Trochę jej szkoda...

nonetheless

Ale w "Strasznym Filmie" jest bezbłędna. Jak oglądałem z nią wywiady to miała zupełnie inny głos a w "Strasznym filmie" wystarczy że się pojawi i już jest wesoło ;)

użytkownik usunięty
Sidewinder

Zadziwiające jest to, że po sławie W Scary Movie, brano ją do takich filmów. Ale to bardzo dobrze, sprawdza się i tu, i tu :)