Ja wiem, że gra tak jak ma rolę napisaną, ale będe szczery - to jeden ze sposób w jaki mogę odreagować widząc ją w tym serialu. Jeżeli Twórcy nie chcą jej usunąć, to może sama przejrzy na oczy. Postać Jolasi zepsuła ten serial
Bo tu nie chodzi o to, że ma się podobać. Ona swoim wyglądem i zachowaniem ma parodiować kobiety typu Doda.
Cały serial jest parodią, jej postać parodiuje tępe, wulgarne laski. Ilczuk gra tam rewelacyjnie, jest super-barwna, wyrazista. Z jakiej racji twórcy mają usuwać tak fajną postać? Bo coś się nie podoba matołom, które nie łapią konwencji i które nie odróżniają aktorki od postaci? Postać Jolasi jest super, zrozumcie to ludzie! Zrozumcie też, że prywatnie ILCZUK NIE JEST JOLASIĄ do cholery! Widzę, że sporo baranów nie dorosło do tego świetnego serialu.
Nie spodziewałem się, że znajdą się matoły którym będzie się ona podobać. No ale nawet najbardziej cudaczna idea znajdzie swych zwolenników, pewnie wierzysz też w latającego potwora spaghetti.
Nie spodziewałem się, że są cymbały, które w roli Jolasi widzieliby najlepiej Meryl Streep albo Polę Negri... Pewno wierzysz też we Wróżkę Zębuszkę i Allacha.
Teraz zobaczyłem, że debil, który mi odpisał to ten sam debil, który założył ten temat - "1 tylko i wyłącznie za Świat..." Takie durne stwory jak ty powinno się zamykać do więzień za tak debilne poglądy.
a takich nienawistnych ograniczonych ignorantów zagubionych w rzeczywistości jak ty powinno się utylizować tuż po urodzeniu.