Nie jestem do niej przekonany ale zobaczymy, mam nadzieje że pozytywnie się zaskoczę .
News : http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,20449925,wiemy-kto-zagra-violette-vill as-w-filmie-tego-sie-nie-spodziewalismy.html
ja też nie jestem przekonana żeby Pani Ilczuk grała Villas nie znoszę jej przez rolę Jolasi w ,, Świat według Kiepskich " bo zepsuła ten serial wolałam żeby rolę Villas zagrały takie aktorki jak : Liszowska, Kasprzyk, albo Majcher one bardziej się nadają do tej roli miała być pod uwagę Pani Figura, Pani Wójcik i Margatet.
Film ma opowiadać o początkach kariery Violetty Villas
Nawet pewne podobieństwo jest wystarczy trochę, więcej charakteryzacji i Pani Ilczuk na młodą Villas pasuje pod względem wyglądu dobrze .
Porównanie : http://www.eska.pl/news/film_o_zyciu_violetty_villas_-_margaret_przegrala_z_jola sia_z_kiepskich/132996
Co do aktorstwa to tak jak mówię nie jestem na razie przekonany, ale to też dla tego ze widziadłem ją tylko w dwóch nie najlepszych serialach .
Ale z tego co słyszałem jest bardzo dobra aktorka teatralną .
niestety nie jest dane mi pójść do jakiego kolwiek teatru ponieważ nie mieszkam ani we Wrocławiu, Warszawie czy Krakowie mieszkam w mieście 40 km od Zielonej Góry.
Mi akurat także nie jest po drodze to jest akurat zdanie innych ludzi, którzy ją widzieli w teatrze więc osobiste także nie mogę wyrobić sobie opinii .
Ale tak jak już napisałem mam nadzieje że pozytywnie się zaskoczę , bo taka postać jaką była Pani Villas zasługuje na dobrą produkcję o niej .
powiem tak uwielbiam takie produkcje jak ,, Anna German ", ,, Bodo " i ,, Skazany na Bluesa " i chciałabym żeby był film/serial o : Grechucie, Zausze, Wodeckim, Jarockiej, Adzie Rusowicz, Alicji Majewskiej, Santor, chciałabym też o Elżbiecie Dmoch chociaż mogę o tym sobie pomarzyć. Odkąd obejrzałam serial ,, Anna German " to ten serial i Pani Joanna Moro która zagrała w tym serialu zmieniła mi moje zainteresowania z filmu, aktorstwa na muzykę i dzięki temu serialowi zaczęłam u aktorów zwracać uwagę na ich uzdolnienie wokalno - muzyczne.