Anna Mucha

Anna Maria Mucha

5,4
9 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mucha

Dziewczyna ma przynajmniej własne zdanie na różne tematy, robi co jej sie podoba i nie stara się przymilać do każdego tak jak cichopka

użytkownik usunięty

Święta racja! Cichopka do pięt jej nie dorasta. Anna Mucha potrafi wczuć się w rolę i jet dobra w tym co robi , a Cichopek to jedna wielka katastrofa i masakra!

buahahaha i jedna i druga nic jeszcze nie pokazaly choc mucha miala wiecej okazji... bez talencie ktore mysli ze jest kims....ona moze innym aktorom buty czyscic!!!

Cichopek to słodka idiotka!!!!!
Mucha przynajmniej nie robi takich min i nie robi wszystkiego na pokaz

Black_Pearl

ostatni festiwal w Gdyni pokazal ze Mucha robi wszystko na pokaz liczy sie to aby zaistniec a cichopek przynajmniej nie robi niczego na sile!!!

użytkownik usunięty
parker

Cichopek nie robi niczego na siłe? Ciągle mówi o tym, że sława ją męczy. A przecież wszędzie się pcha i wszędzie jej pełno.

parker

dobra tak czy inaczej do cichopek nie moge sie przyczepic a mucha mnie denerwuje na kazdym kroku cokolwiek by nie robila czy mowila dla mnie nie ma talentu aktorskiego ani charakteru jest beznadziejna i tyle!!!

użytkownik usunięty
parker

Fakt. Przecież do osoby, która umie się tylko uśmiechać i boi się na tyle opinii publicznej, że jest w stanie mówić tylko to, co innym się podoba, nie można się przyczepić.

pyskata cwaniara bez talentu!!! czym ona zaslynela ? podaj przykład ... klan , mlode wilki - nedznie jej wychodzi gra aktorska a to ze jest chamska i mowi to co mysli ... jak cie widza tak cie pisza - niech ona lepiej z tej swojej odróży po Azji nie wraca:/

użytkownik usunięty
parker

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Nie twierdzę, że Mucha jest wspaniałą aktorką, ale z całą pewnością ma większy dorobek filmowy niż ta całą Cichopek. Czym zasłynęla Cichopek? Podaj mi przykład. Wole ludzi, którzy są znani z ich kontrowersyjnych wypowiedzi czy wyglądu niż słodkie idjotki, które uważają się za wielkie gwiazdy, bo są uwielbiane przez starsze panie kochające ''M jak miłość'', zaślepione dziewczynki, które chcą być ''takie jak Kasia'', czy mężczyzn wśród których powszechna jest opinia ''Cichopek jest fajna, bo ma fajne cycki''. Niejednokrotnie się z tym spotkałam.

Akurat tutaj oboje sie zgadzamy jeżeli chodzi o dorobek filmowy to Cichopek gra na razie w tym całym M i chyba na tym jej doświadczenia aktorskie sie skończą poza tym mi osobiście się ona nie podoba a tym bardziej jej cycki i nie lubię takich słodziutkich lelek jak ona

czemu akurat Anie Muche porownujecie do Cichopek? Bezsensuu! Chyba nie pamietacie jak swietnie zagrala w "Pannie Nikt" i w jeszcze paru innych a Cichopkowa gra tylko w jakims serialu i tyle.

zgadzam sie mucha jest o wiele lepsza od cichopkowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pink_147

ja też wolę Anię, może nie ma superowej figury ale ma bardzo ładną twarz i nie jest tak obłudna jak Cichopkowa, ma własne zdanie, charakterek i nie przymila się całemu światu - bo tak trzeba

cykutia

ej ale wiecie to filmweb , tu bierze się pod uwagę filmografie, Mucha fajnie w niektórych filmach zagrała za to Cichopek nie może się pochwalić jakimś wybitnym filmem.
A co innego jakie sa w zyciu prywatnym
Jak już mam wybierać to ostatecznie Muchę, bo jest wkurzająca ale ma swoje zdanie, za to Cichopek kreuje się na ascete, robi wszystko,żeby ludzie myśleli, że jest nieśmiała. A tymczasem jej twarz widać wszędzie, m jak milosc, taniec z gwiazdami, przyjaciolka (aaa!) , no i jak oni spiewaja (+tandetna reklama ibisza vivy w ost niedziele, gdzie cichopek twarz widniała na okładce;/) i to jest skromnośc?

Może Cichopek jest miłą osóbką ale mimo wszystko wybieram Muche.

Dla mnie obie są jednakowo beznadziejne.

lukasz_8910

Mucha to aktorka i człowiek z krwi i kości. cichopek ma przyklejony uśmiech . wygląda jak klawn. a teraz wzieli ją jeszcze do tego programu razem z ibiszem. ona wypada tam fatalnie. ale ona dla polaków w aktorstwie to samo co ich troje w muzyce. po prostu ja uwielbiają. ale za co? chyba nigdy tego pojmę...Mucha górą i basta!

justizar

+ cichopek nie prowokuje na siłę jak mucha
- cichopek tak słodka że aż mdli
+ muchy dużo pokazuje i nie lubi staników
- muchy jest cwana
obie sa do D**Y jako aktorki

parker

no to po co tak zarazle bronisz Cichopek? Bo ma ladna buzke?