Wystąpi w kolejnej edycji. Ciekawe jak sobie poradzi? Kiedyś widziałam ją w jakimś odcinku "Szansy na sukces" i cienko jej szło śpiewanie.
http://www.wirtualnemedia.pl/article/2368220_Anna_Mucha_i_Tomasz_Stockinger_w_cz wartej_edycji_Jak_oni_spiewaja.htm
link z uczestnikami IV edycji
Zgadzam się, a to co odstawiła dzisiaj - przebranie zakonnicy do Satisfaction Stonesów - to dno i 10 metrów mułu. Ja, jako człowiek wierzący, poczułem się urażony.
A aktorką jest beznadziejną. Dałem 1/10, bo 0 nie można dać.
Ja naprawdę się dziwie, jakim sposobem ona przechodzi dalej. Zaczyna mi się wydawać, że osoby, które oglądają ten program i na nią głosują to banda idiotów. W dzisiejszym wykonaniu nie było jej nawet słychać (może to i dobrze) tylko chór. Program oglądam tylko ze względu na udział w nim dwóch osób Artura Chamskiego (który jest moim faworytem) i Elżbiety Romanowskiej, ponieważ miałam okazję ją poznać i jest naprawdę fajną osobą. A co do następnych odcinków JOŚ czekam z niecierpliwością na odejście Muchy...
Artur to także mój faworyt:)
Ania przechodzi dalej, bo jej występy są oryginalne. Ludzie są ciekawi co wymyśli następnym razem więc na nią głosują, proste. Cenię ja jako aktorkę, ale piosenkarki z niej nie będzie XD
Jest świadoma tego, że fatalnie śpiewa, ale potrafi się z tego śmiać, a nie tak jak niektórzy uczestnicy (przekonani o swojej genialności) obrażają się gdy się ich krytykuje. Wydaje mi się, że jest to bez wątpienia jej plus.
Występy jej stają się żałosne... Na początku jeszcze to było niezłe, śmiała się ze swoich możliwości wokalnych ;P i ocen robiąc show. Ale ile można? Średnia 6,0 za wygłupy w wannie kontra 6,0 naprawdę dobrego występu Stockingera (za którym nie przepadałam ;P). Artur, niech to wygra Artur xD xD
Jejku ludzie!! Przecież jakby w tym programie występowali sami mistrzowie to staloby sie to tak nudne jakTaniec z Gwiazdami, za którym nie przepadam albo Fabryka Gwiazd - usnąc mozna ... A. Mucha przynajmniej wprowadza trochę zamieszania i zabawy. Przy niej można sie pośmiac.;p Nie mogę się doczekać jejkolejnego występu!!! ;*