To chyba najgorsza i najbrzydsza polska aktorka ! Nie mogę na nią patrzeć, bo robi mi się niedobrze. Niestety podobno ma wrócić do ,,M jak miłość" - koszmar :/ I jeszcze tak mi działa na nerwy jak na tą Magdę tak zdrobniale mówią ,,Madzia". Moja antypatia nr 1 ! A jak się ta Mucha okropnie zachowuje - tak głośno trajkocze i w ogóle... Nic nie warta !
Jak to się mówi, o gustach się nie dyskutuje. Tzn. ja to tłumaczę sobie tak, że szanuję wypowiedzi innych, ale niekoniecznie się z nimi muszę zgadzać, a jeśli się nie zgadzam, to o tym mówię i też mój gust :)
I właśnie do tej myśli się odniosę, bo w moim mniemaniu Ania Mucha, to pełna ekspresji kobieta, spontaniczna, żywiołowa, z iskrą, którą uwielbiam u ludzi. Myślę, że ma w sobie całą gamę emocji, które maluje tak, jak Ona tego w danej chwili chce. A poza tym (również wedle mojego gustu ;P), ma nietypową urodę, piękną i niedoceniony wdzięk.
Takie to moje skromne zdanie :)
Pozdrawiam :)
O!właśnie-to co cechy, za które lubię Muchę. Ona jest JAKAŚ. Nie jest taka jednobarwna jak Cichopek. Zdrobnienia Madzia tez nie lubię, ale to nie świadczy źle o Annie jako aktorce!
Co ty pierniczysz!?To najpiękniejsza mucha jaką widziałem.A Urbańską bije na łeb i tańcem i urodą...
Cóż, uroda jest dyskusyjna, ale nie ona decyduje o wartości aktora, a najgorszą aktorką to ona na pewno nie jest. Owszem, ostatnio schamiła się tymi wszystkimi tańcami, śpiewami i serialami, ale grać potrafi - i udowodniła to w wielu filmach. I coby rozwiać ewentualne wątpliwości - nie, nie jestem jej zagorzałym fanem.
Śmieszne. Żeby kobieta kobiete oceniała pod względem urody...
Głośno trajkocze?? Inna osoba (choćby ja) nazwałaby to pełnią życia, ekspresją, pasją, siłą przebicia, przebojowością itd. A Twój temat po prostu emanuje zazdrością i zawiścią. I w ogóle - nic nie warty :)
nie no nie przesadzajmy niby czemu kobieta nie może powiedziec o drugiej kobiecie że jej się nie podoba, to normalna rzecz, faceci mogą obrażać i mówić źle o kobietach a my o sobie nie? chociaz tutaj nikt nikogo nie obraza tylko mowi swoje zdanie, ja równiez uwazam że Ania jest taka trajkotką ale ogólnie nic do niej nie mam uważam że jest niezłą aktorką a jeśli chodzi o podobanie czy też nie to trzeba przyznac że teraz wygląda bardzo dobrze, w porównaniu do tego co bylo kiedys. Pozdrawiam
Jako aktorka... no średnio. Nie jest źle, ale od Chłopaki nie płaczą gra tylko w S jak Sraka.
Jako kobieta, fakt - atrakcyjna jest, jest seksowna i zmysłowa.
Jako osoba, totalny fail. Woda sodowa uderzyła jej do głowy, wielka gwiazda, fochy stroi itd. Zero aspiracji artystycznych, tylko kasa kasa kasa - role serialowe, YCD, TzG itd. Robi z siebie wielką damę, artystyczną personę, a jest tylko i wyłącznie celebrytką. Kobieta powinna sobie zdać sprawę, że jest tylko i wyłącznie na łasce Waltera.
Nie wiem czy mimo kasy i urody mógłbym z taką przemądrzałą kobietą wytrzymać.
Czyżbym znalazła nutę zazdrości? ;>
To jest straszne, jeśli Ty takimi kryteriami oceniasz dziecko drogie aktorów i filmy to FW ma kłopoty bo opinie nie są miarodajne. Bo jest brzydka? A widziałaś ja? A widziałaś jakiś film w ogóle, w którym zagrała? czy tylko to całe "m jak mdli mnie od tych kretyńskich dialogów"?
fuuuu fuuuu i jeszcze raz fuuuu.
Nie wiem co ona w sobie takiego ma, że tak jej nie lubie. Ma sie za nie wiadomo kogo a aktorką jest mizerną. Poza tym wg. mnie jest kwintesencją ANTYKOBIECOŚCI. Wyrzej sra niż dupe ma - proszę wybaczyć mi ten kolokwializm.
Osoby, które tak piszą muszą być pedałami ;))
Jak mówisz, że ona jest brzydka... ; //
W YCD no wkurza mnie, ale bez przesady!!!
6/10