Mało, ze głupia jak but to jeszcze chamowata. Odgapiła od swojego eks troche prymitywnych żartów i myśli ze błyszczy. Prostactwo i pustota az bije od niej
Karierę aktorską rozpoczęła już w przedszkolu grając główną rolę w przedstawieniu Czerwony Kapturek.
i niech tak zostanie <hehe>
Ja też jej nie lubię jako aktorki i mam nadzieję, że kiedyś zniknie z "M jak Miłość". Drażni mnie jej obecność na ekranie.
moze i chamowata ale ładna a to w tej branży wystarczy do zrobienia kariery...gra w "M jak milosc" dla pieniedzy,jej rola raczej nie jest bardzo aktorsko rozwijająca ale to jej wybór,skoro nie ma dobrych rol dla kobiet w polskim kinie to muszą grac w serialach.
sama jesteś głupia jak but jak sie nie znasz i aż tak jej zawiśćisz to sie zamknij i nic nie gadaj jeśli nie potrafisz docenic prawdziwego piekna i nou komentss.....ona jest extra;p
mnie najgorzej wkurza w tym badziewnym M JAK MIŁOŚĆ ma idiotyczna role i zachowuje sie jak imbecyl. ale ładna jest to fakt...dziewczyna głupimi żartami za wszelką cenę chce zaistnieć... a Kuba jest super! jak on mógł być z taka bezbarwną aktoreczką. takie jak ona,cichopkowa itp. kaleczą polskie aktorstwo...:/