Anna Mucha

Anna Maria Mucha

5,4
10 051 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mucha

użytkownik usunięty

Mało, ze głupia jak but to jeszcze chamowata. Odgapiła od swojego eks troche prymitywnych żartów i myśli ze błyszczy. Prostactwo i pustota az bije od niej

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

nie zaprzeczam........
nie da sie ukryć.........

konrii_2

a tak fajnie wyglądała jak miała 15 lat szkoda....

Karierę aktorską rozpoczęła już w przedszkolu grając główną rolę w przedstawieniu Czerwony Kapturek.
i niech tak zostanie <hehe>

Ja też jej nie lubię jako aktorki i mam nadzieję, że kiedyś zniknie z "M jak Miłość". Drażni mnie jej obecność na ekranie.

użytkownik usunięty
Natasza882

Ja też nie lubię tej aktorzyny.

raczej smarkuli i gówniary szkoda jej lol
]

moze i chamowata ale ładna a to w tej branży wystarczy do zrobienia kariery...gra w "M jak milosc" dla pieniedzy,jej rola raczej nie jest bardzo aktorsko rozwijająca ale to jej wybór,skoro nie ma dobrych rol dla kobiet w polskim kinie to muszą grac w serialach.

ganz74

jak ona jest ładna to ja umieram szpetna i tyle kiedyś była ładniejsza

sama jesteś głupia jak but jak sie nie znasz i aż tak jej zawiśćisz to sie zamknij i nic nie gadaj jeśli nie potrafisz docenic prawdziwego piekna i nou komentss.....ona jest extra;p

didor02

Zgadzam sie z didor02 to ty jestes glupia;/ Ania sie super ;)

Luke_18

ja jestem mężczyzną a nie kobietą ha ha a muchy mi szkoda

Ja nie przepadam za tą aktorką. A szczególnie za jej chamskimi odzywkami.

Sareth

niestety to już nie ten wiek kiedyś była ok pozdro

użytkownik usunięty

mnie najgorzej wkurza w tym badziewnym M JAK MIŁOŚĆ ma idiotyczna role i zachowuje sie jak imbecyl. ale ładna jest to fakt...dziewczyna głupimi żartami za wszelką cenę chce zaistnieć... a Kuba jest super! jak on mógł być z taka bezbarwną aktoreczką. takie jak ona,cichopkowa itp. kaleczą polskie aktorstwo...:/

no dobrze że sie do Sudanu wybiera i oby sie jej ta misja jak najbardziej wydłużyła

Uroda to sprawa wzgledna. akurat Mucha nie jest w moim typie