Anna Mucha

Anna Maria Mucha

5,4
9 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mucha

Nie przepadam za tą aktorką,nie wiem jak to się stało,że zdobyła taką popularność.Według mnie to chyba zasługa tylko jej urody...,bo jako aktorka wydaje mi się bardzo sztuczna i pretensjonalna.Stawiam na nie.

użytkownik usunięty
Miss_Xev

jak mucha jest sztuczna to ziemia jest kwadratowa człowieczku.

użytkownik usunięty

jest zbyt penw siebie i swojego talentu...ciągle krzyczy, nawet jak mówi normalnie to ma podniesiony głos.A gdy zacznie płakać to koniec świata, od razu przyciszam telewizor bo mój pies szału dostaje (ja też).Jak sama przyznała sypianie z kim trzeba nie zrobi z niej idola....

użytkownik usunięty

Czlowieku to jest film...wiec nie za bardzo mozesz to stwierdzic...a ta maniera nie jest widoczna w jej programie...dziewczyna ma poukladane w glowie...i cos soba reprezentuje chociaz jest jeszcze bardzo mloda...tak trzymac...jesli odstahesz takiego szalu to po co ogladasz....? wez sobie najpierw odpowiedz na to pytanie a pozniej sie wypowiadaj...

A. Mucha byla (i wciaz jest) bardzo seksowna dziewczyna, ale ze ma nieco szuczna mimike - to jest fakt. Powinna nad tym popracowac. A to ze Ania jest nader spontaniczna i egzaltowana... no coz wszyscy jestesmy rozni. Ona jest wlasnie taka, a nie inna. Ale ta ostatnia "plama" na Festiwalu w Gdyni moze Jej bardzo zaszkodzic w przyszlosci, spalila kilka mostow za soba...

P.S.
To moj pierwszy wpis, prosze wybaczyc brak polskich znakow diaktrycznych. Moze sie poprawie...

nix_2003

nix_2003

"ale ze ma nieco sztuczna mimike... " oczywiscie