Anna Mucha

Anna Maria Mucha

5,4
9 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mucha
Oryginalnaa_

ja dałem 1 bo jest typowa pseudo aktoreczką która nie ma pojecia o graniu

Oryginalnaa_

ja tez bo jej nie lubie xDxD i nie umie grac

simpsonka18

Ja jej dałam 3 więc to niewiele więcej. Nawet nie przeszkadza mi to jak gra bo za często jej nie oglądam ale po tym co odstawiła u Wojewódzkiego i w JOŚ zmieniłam o niej kompletnie zdanie jako o osobie. Myślałam, że jest troszkę normalniejsza i mądrzejsza... A tu taka płytka osóbka. Chyba, że tylko na taką się robi.

Oryginalnaa_

ja etz jej dalem 1/10 bo mnie wyjatkowo irytuje ta aktorzyna

wafel30

Ja bym chciała, ale 1 na 10 dałam mroczkom i cichopek, a ona ma troszeczkę bardziej rozbudowaną filmografię, więc... 3/10. O jeden za dużo, ale co tam...

I_am_a_Bad_Girl

żal.pl.......... to kogo ty lubisz????????????

moniquess

A czy Twoim zdaniem istnieją tylko Mucha, Cichopek i Mroczkowie?

mii

Nie... Ja tylko zadałam konkretne pytanie ;)

Oryginalnaa_

blee nawet ich nie wspominajcie xD kompletne beztalencie

Oryginalnaa_

ja! i tak to za dużo, bo to żadna aktorka!

Oryginalnaa_

8/10 ogólnie bo nie zagrała w wielu filmach a za rolę w Pannie Nikt daję 10/10 tą rolą mnie urzekła bez reszty i uważam, że zagrała genialnie!

Mr_mokrego_pampersa

No, jeszcze ma troche czasu, może zoaczymy ją w nowych rolach ;) Mam nadzieję

użytkownik usunięty
Oryginalnaa_

JA 1/10 a najchętniej 0/10 albo w ogóle -1/10 :)) pozdrawiam

Dołączam do towarzystwa, daję 1/10 to i tak przyzwoita ocena jak na tak marne granie.

Oryginalnaa_

ja i żałuję że nie ma takiej oceny jak 0 bo w kilku przypadkach była by idealna :P

Mithra

Wydaje mi się, że skoro aktorzy dostali się do tych filmów to zasługuję conajmniej na 3. Ja dałam akurat Annie Musze 10, bo wydaje mi się, że zasłużyła.. Może inni twierdzą inaczej

moniquess

Ten kto dał jej 1/10 to jest po prostu zadrosny o jej urodę. Więc wg mnie 1 dają brzydkie dziewczyny zadroszczące urody pod pretekstem "nie umie grać".
Takie są fakty.

DamianGZYL

Jezu jaka ona jest piękna. xD<zart zart zart>

To że ktoś jej nielubi nie znaczy że jej zazdrości.Bo czego zazdrościć?

DamianGZYL

Też mi się wydaje, że 90% osób dających 1/10 to dziewczyny/kobiety nie mogące znieść faktu, że Mucha jest ładniejsza od nich. A co do samej aktorki - mogą oglądać filmy nawet tylko dla jej urody ;D Choć moim zdaniem potrafi grać, więc mam 2 pieczenie na jednym ogniu :)

famous

ale ja nie wiem czego tu jej aż tak zazdroscic?? Każdy ma swój gust, jednemu sie podoba drugiemu nie. Anka nie jest brzydka, lecz ja bardzo urodziwą kobietą jej bynajmniej nie nazwę... dlatego urody na pewno nie zazdroszcze, ani figury tym bardziej, gdyż takowej nie ma, talentu aktorskiego, który jest na bardzo przeciętnym poziomie również... Toteż troche mnie rozsmieszyl Twoj komentarz, w którym twierdzisz, że zbiera jedynki tylko od kobiet, które wręcz nie moga tego zniesc, że Mucha jest od nich "ladniejsza"... Az takich desperatek chyba na swiecie nie ma, a znowu Anka cudem nie jest... Poza tym zwróć uwage, że tutaj sie ocenia nie wyglad aktora, a jego umiejętnosci. Dlatego zbyt wysokiej oceny ode mnie nie dostala.

Oryginalnaa_

tez jej dalam 1... jakaś taka odpychająca jest... nigdy jej nie lubiłam.

zona_alkoholika

a ja dałem jej 10 ;p bo ją lubię ;p skubana jest inteligentna jak mało kto, może wam się wydawać, że robi z siebie idiotkę, ale to nieprawda ;P ;]

fabcos

Ja właśnie daję jej 1,bo jest cholernie irytująca, w dodatku nie umie grać,a szkoda bo kiedyś nawet dobrze się zapowiadała:O co do urody, yo dla mnie nie jest ładna i nie piszę tego z zazdrości,bo z polskich aktorek zazdrościć mogę np Cieleckiej czy Przybylskiej. Pzdr.

Oryginalnaa_

w jej przypadku powinna być opcja dania jej 0 pkt

Oryginalnaa_

Ja jej dałem 1/10. Okropieństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!