Szczerze przyznam że zdziwiła mnie tak niska średnia! Przecież Anna Mucha to jedna z najbardziej utalentowanych polskich aktorek młodego pokolenia!
I cieszę się że występuje w Jak Oni Śpiewają-przynajmniej co tydzień mogę na nią popatrzeć.. posłuchać jej głosu mimo że śpiewać nie umie! :)
też mnie zastanawia, czemu ludzie jej tak nie lubią. ona jest taka sympatyczna, bezpośrednia, naturalna!
Sympatyczna i naturalna może i jest, ale aktora z niej taka sobie. Kilka epizodów w bardzo dobrych filmach w dzieciństwie i w okresie młodzieńczym i na tym koniec. Ciekawe jak by zagrała w "Matce chrzestnej" Aksinowicz, ale patrząc na jego pierwszy film "Zamiana" od razu było widać, że drugi nie będzie lepszy może i dobrze, że nie doszedł do skutku. A praca przeszła koło nosa nie tylko Ani, ale również Rosati i Wolszczak choć kto wie może jeszcze film powstanie.
Po tym jak poprowadziła festiwal w Gdyni reżyserzy pewnie nie chcą z nią współpracować...
Średnia faktycznie zaskakująco niska, pewnie oceniają ją przez pryzmat tego jaka jest prywatnie. Poza tym Mucha miała mało okazji żeby się talentem pochwalić...
Ale ona prowadziła festiwal w Gdyni w 2006 roku, a od 2000 roku nie grała w filmie. Może trzeba po prostu dojść do wniosków, że nikt jej nie potrzebuje. Nie tylko ona nie gra tak długo bo podobnie jest z innymi aktorkami np.Joanną Trzepiecińską, która w filmie od 14 lat nie zagrała, a od Muchy jest zdecydowanie lepsza. Moim zdanie średnia za wysoka.
ONA MA RACZEJ ZA WYSOKĄ ŚREDNIĄ...WY CHYBA NIE CHCECIE MI POWIEDZIEĆ, ŻE JĄ LUBICIE;/ Jej zachowanie jest na niskim poziomie, a w filmach tylko pare razy zagrała dość dobrze, a tak zwykle gra słabo...Daje zdecydowanie 1!!!!
słabo gra?a widziałeś ja w czymś innym niż M jak mdłości? Moim zdaniem jej zachowanie nie jest na niskim poziomi-ona jest prowokatorką i indywidualistką, która nie robi tego co wszyscy. Mówi wprost o tym, co jej przeszkadza. Poza tym w ostatnim czasie bardzo się zmieniła(sadząc po wywiadach)-stałą się bardziej kobieca, dojrzała, spokojna...
Jak to dlaczego ludzie jej nie lubią? Bo są fanami Pudelka.pl i innych lansików. Wczytują się w tamtejsze wypociny namiętnie wierząc im bezkrytycznie.
M.in. dlatego np. Cezary Pazura, który jest świetnym komikiem (dla mnie jeden z najlepszych), ponoć miał problem z zebraniem wystarczającej ilości osób na jego występy.
Masz rację, jest bardzo dobrą aktorką i lubię ją ;) Nie rozumiem ludzi, którzy dają jej 1, bo to napewno jest nie w porządku!
Jest bardzo kiepską aktorką,mówiąc ze ANNA MUCHA jest bardzo dobra aktorka chyba nie masz pojęcia czym sie odznacza dobry aktor. jest beznadziejna ruch sceniczny do d_upy. Ktoś miał rację mówiąc ze nadrabia skandalami.