Anna Mucha

Anna Maria Mucha

5,4
9 685 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mucha

Szczerze przyznam że zdziwiła mnie tak niska średnia! Przecież Anna Mucha to jedna z najbardziej utalentowanych polskich aktorek młodego pokolenia!
I cieszę się że występuje w Jak Oni Śpiewają-przynajmniej co tydzień mogę na nią popatrzeć.. posłuchać jej głosu mimo że śpiewać nie umie! :)

blackgin

też mnie zastanawia, czemu ludzie jej tak nie lubią. ona jest taka sympatyczna, bezpośrednia, naturalna!

użytkownik usunięty
Rea

Sympatyczna i naturalna może i jest, ale aktora z niej taka sobie. Kilka epizodów w bardzo dobrych filmach w dzieciństwie i w okresie młodzieńczym i na tym koniec. Ciekawe jak by zagrała w "Matce chrzestnej" Aksinowicz, ale patrząc na jego pierwszy film "Zamiana" od razu było widać, że drugi nie będzie lepszy może i dobrze, że nie doszedł do skutku. A praca przeszła koło nosa nie tylko Ani, ale również Rosati i Wolszczak choć kto wie może jeszcze film powstanie.

Po tym jak poprowadziła festiwal w Gdyni reżyserzy pewnie nie chcą z nią współpracować...
Średnia faktycznie zaskakująco niska, pewnie oceniają ją przez pryzmat tego jaka jest prywatnie. Poza tym Mucha miała mało okazji żeby się talentem pochwalić...

użytkownik usunięty
immortaly

Ale ona prowadziła festiwal w Gdyni w 2006 roku, a od 2000 roku nie grała w filmie. Może trzeba po prostu dojść do wniosków, że nikt jej nie potrzebuje. Nie tylko ona nie gra tak długo bo podobnie jest z innymi aktorkami np.Joanną Trzepiecińską, która w filmie od 14 lat nie zagrała, a od Muchy jest zdecydowanie lepsza. Moim zdanie średnia za wysoka.

blackgin

ONA MA RACZEJ ZA WYSOKĄ ŚREDNIĄ...WY CHYBA NIE CHCECIE MI POWIEDZIEĆ, ŻE JĄ LUBICIE;/ Jej zachowanie jest na niskim poziomie, a w filmach tylko pare razy zagrała dość dobrze, a tak zwykle gra słabo...Daje zdecydowanie 1!!!!

Kalimero

Jak widzisz, nikt Cię nie popiera w tym wątku

Kalimero

słabo gra?a widziałeś ja w czymś innym niż M jak mdłości? Moim zdaniem jej zachowanie nie jest na niskim poziomi-ona jest prowokatorką i indywidualistką, która nie robi tego co wszyscy. Mówi wprost o tym, co jej przeszkadza. Poza tym w ostatnim czasie bardzo się zmieniła(sadząc po wywiadach)-stałą się bardziej kobieca, dojrzała, spokojna...

użytkownik usunięty
blackgin

Jak to dlaczego ludzie jej nie lubią? Bo są fanami Pudelka.pl i innych lansików. Wczytują się w tamtejsze wypociny namiętnie wierząc im bezkrytycznie.
M.in. dlatego np. Cezary Pazura, który jest świetnym komikiem (dla mnie jeden z najlepszych), ponoć miał problem z zebraniem wystarczającej ilości osób na jego występy.

blackgin

Masz rację, jest bardzo dobrą aktorką i lubię ją ;) Nie rozumiem ludzi, którzy dają jej 1, bo to napewno jest nie w porządku!

moniquess

Jest bardzo kiepską aktorką,mówiąc ze ANNA MUCHA jest bardzo dobra aktorka chyba nie masz pojęcia czym sie odznacza dobry aktor. jest beznadziejna ruch sceniczny do d_upy. Ktoś miał rację mówiąc ze nadrabia skandalami.

cocal

ze skandali jest znana od niedawna.gdy grała w filmach (nie serialach) nie było żadnych skandali z jej udziałem.