zgadzam się w 100% irytuje mnie jej pewność siebie, nawet jej głos i sposób mówienia, jej śmiech a jej gra aktorska to żenada, jedynie brzydka nie jest ale to za mało by być dobrą aktorką, nawet lepiej mieć oryginalną urodę jak Meryl Streep czy Julia Roberts niż być po prostu ładną
Ja też jej nie lubię. Już od samego jej głosu coś mi się robi. I ma jakiś denerwujący śmiech.
A widzieliście jak ona w serialu płacze? Kilka lat temu w emce była taka scena jak płakała. To nie był płacz, tylko wycie. Myślałam, ze ogłuchnę. Nie wiem czemu nikt jej z planu nie zwrócił uwagi. Ma irytujący głos, śmiech, płacz.
A ostatnio pojawia się w prawie każdym odcinku M jak miłość. Chyba, żeby wykurzyć widzów sprzed telewizora ;) ;)
Ja nie rozumiem dlaczego wszyscy patrzą w nią jak w obrazek. Aktorką jest beznadziejną. Pamiętam taki serial na TVNie o jakiejś bokserce gdzie grał jeszcze Bobek. Już nie czepiam się tak kretyńskiego scenariusza, ale Mucha po prostu nie umie grac. Cały czas słyszę ten jej skrzeczący głos.