Cytat:
"Rodzice zadbali, by jako jedynaczka wszechstronne wykształcenie. Uczęszczała do liceum ogólnokształcącego, w którym wiele czasu musiała poświęcić na naukę, a na dodatkowe zajęcia, np. grę na pianinie już go nie wystarczało."
Ktoś próbuje robić z nas idiotów?
Jak wiele czasu musiała poświęcić na naukę to znaczy że jest kiepska co widać.
Minęło już kilka lat. Poza tym unikam tzw. celebrytów. Z Panią Wendzikowską nie widziałem żadnego filmu. Myślę, że nikt nie próbuje z nikogo robić idiotów. Dzisiaj przypadkiem natrafiłem na część wywiadu, w którym aktorka wspomina, że rodzice nie pomagają jej z dziećmi i że nie ma z nimi dobrych relacji
"Cóż, szczerze mówiąc miałam w domu tak wyśrubowane wymagania, że nie było wyjścia. Słabo to wspominam, ponieważ musiałam uczyć się mnóstwa bezsensownych rzeczy, zamiast rozwijać się w tym, co było moje. Tylko dlatego, że oczekiwano ode mnie, że z każdego przedmiotu będę miała szóstkę. Koszmar."
Gdyby ktoś wymagał ode mnie samych "6", to pewnie na naukę musiałbym poświęcić bardzo dużo czasu dziennie
"Szóstki" to ona może mieć co najwyżej w jamie ustnej. To zdecydowanie nie jest typ intelektualistki, wygląda raczej na taką,która przez całą swoją edukację ściągała na sprawdzianach ,by zaliczyć chociaż na ocenę dopuszczającą, a na studiach miała tylko egzaminy ustne xD. To typowy leniwy, niedouczony pustak, skupiony na swoim wyglądzie i chcący zaistnieć małym kosztem. I raczej jest tak,jak ja piszę,bo rzadko się mylę co do ludzi.