a tu widze ze dziewczynka jest nad wyraz popularna skad takie zainteresowanie nią ? ( dorobek filmowy niewielki )Czyżby stała sie nową idolka młodzierzy wczesnoszkolnej <miley cyrus jonas brothers itp >? Moja córka sie tym strasznie jara ale tej dzieczynki nie znam ... hmmm wyjasni mi ktoś czym zasłuzyla sobie na takie zaintersowanie ?
Ona ma tylu rozmiłowanych w niej fanów , że chyba niebawem dowiesz się od nich wszystkiego.Ja mogę tylko napisać ,że Ona jest tym Kim nigdy nie była i nie będzie Miley Cyrus i jej podobni.Ona jest zaprzeczeniem zdemoralizowanych idoli typu Miley Cyrus.Dla wielu jest przysłowiowym diamentem,a z pewnością jest "moralnym kryształem". Są tacy co piszą,że Bridge to Terabithia w którym grała odmienił ich życie .I chyba od tego filmu wszystko się zaczęło.
"Czyżby stała sie nową idolka młodzierzy" ona raczej współtworzy kino ambitne.A nie prymitywne filmiki typowe dla Cyrus.Przez to może nie być szeroko popularna wśród młodzieży.Zapewne ceni ją młodzież o wysokim poczuciu wrażliwości.
Oj z tymi diamentami to nie przesadzaj :)
Aczkolwiek przyznam, że dziewczyna ma te swoje horyzonty poszerzone ;)
Stara się przynajmniej być trochę bardziej refleksyjna i wrażliwa dla otaczającego nas świata. Ot co!