Lubiłem AnneSophie kiedys, ale ostatnio coraz czesciej mnie wkurza, co za glupie i nieszczere miny robi w tych filmikach na youtube, uwazaj bo ci uwierze w ten usmiech aktorko wielka, tez mi gwiazda..... woda sodowa jej uderzyla do glowy taka prawda i z taka to nie pogadalbys juz, chyba ze jestes slawny i masz kase, a nawet jesli udaloby ci sie, to bedzie mila na pewno, bo jakby byla agresywna, to zaraz jakies fotki, filmiki i juz nie bedzie taka "milusia" dla fanow.
Jeszcze cos dodam, po pierwsze to jest Leslie a nie AnnaSophia (skoro widzi, ze Leslie taka wspaniala byla, to dlaczego nic z jej charakteru nei wezmie?), gdzie te krotsze wlosy i extra ubrania z Mostu? Ja rozumiem to tylko postac, ale moglaby z niej cos brac!!nasladowac ja. Po drugie, skoro tak skonczyla w Moscie, to czemu pozwolili jej pojsc na premiere, to tylko psuje efekt.. nie wiem czemu ona tak cieszy sie ciagle :/ z wygladu ladna, ale charakter glupi niestety.
Do Leslie i Mostu nic nie mam i tutaj zdania nie zmienie, bo to wspanialy film, ale wkurza mnie AnnaSophia Robb. Sorry ze tak chaotycznie, ale czy wy tez macie podobne zdanie?? Tzn chodzi mi o porownanie po obejrzeniu Most do Terabithii a dziś, czy juz mniej ja lubicie czy nie zgadzacie sie z tym kompletnie??
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi...a skad wiesz ze ten usmieszek jest falszywy i ze ma sie za niewiadomo jaka gwiazde??....a moze naprawde taka jest.Ja osobiscie ja lubie...jest jeszcze mloda i na nia przyjdzie czas...napewno jest lepsza niz np. daniel readcliffe(moglem zrobic blad)....on jest beznadziejnym aktorem i ma sie nie wiadomo za kogo....a ona...nie znam jej osobiscie ,ale z wygladu mi sie podoba i gra aktorska tez...
Wątpię żeby taka była. Wydaje mi się że to menadżerzy tak nią władają. Takie moje zdanie. Nie wiem jaki ma charakter, bo jeszcze z nią nie rozmawiałem. Oceniając filmy w jakich grała, nie wierze w to że jest to osoba bez poczucia humoru itp. Prawie każdy teraz leci na kasę, ale wątpię żeby ona też tak robiła. Ale co do ubrań jakie nosi to faktycznie jakieś takie dziwaczne. Zamiast zwyczajnie, normalnie się ubrać to wymyślają na niej jakieś eksperymenty typu, 1 tona makijażu. Według mnie wygląda ładniej bez makijażu. Wystarczy wejść na grafikę u wujka guglacza to można się dowiedzieć.
"Wątpię żeby taka była. Wydaje mi się że to menadżerzy tak nią władają. Takie moje zdanie. Nie wiem jaki ma charakter, bo jeszcze z nią nie rozmawiałem."
hah!
"jeszcze" <-- powodzenia ^^
nie ma to jak czepianie się szczegółów...a po za Zby15 uważam że masz racje...bo w końcu nawet nadzieja ma swoje granice:PPP
1. Grała główną rolę, więc musiała być na premierze...
2. A niby czemu ma się nie cieszyć? Jest wesoła i tyle ;p
3. Skąd ty wiesz, że nic z jej charakteru nie wzięła?
Aktor bierze ze swojego charakteru odrobinę psychiki tego , niekoniecznie wygląd... chociaż - tu ci przyznam rację - lepiej jej było w krótszych włosach.
Jak możecie oceniać osobę skoro nigdy w życiu na oczy (LIVE) nie widzieliście jej. Skąd wiesz, że taka akurat jest. Skąd wiesz że te uśmiechy na zdjęciach itp. nie są szczere? Okey może są nie które takie, ale pomyśl jak to jest, rozglądać się wszędzie czy czasem jakiś fotograf nie wyskoczy i nie zrobi np. obciachu na YTbie? Nie rozumiem was. Lubię Ankę od 2 lat (od momentu kiedy zobaczyłem Most Do Terabithii) i to że czasami jakoś źle wyjdzie na fotce, albo że na wywiadzie coś jej źle poszło, to uwierzcie mi jakoś mnie to nie obchodzi.
dokladnie,....masz racje...nie mozna jej oceniac za falszywy usmieszek itd...ale tez nie mozna powiedziec ze jest jakas spoko.....nie znamy jej...mozemy oceniac jej gre aktorska albo wyglad....mi sie akurat ona podoba jesli chodzi o gre i wyglad ale reszty nie wiem tak jak wy bo z nia nie gadalem
Co do porównania jej do Leslie...
Każdy aktor chce dobrze wyglądać, dlatego Anna na codzień ubiera się
"modnie" i robi sobie makijaż. Leslie taka nie była, bo to była postać. Nie
powinno się mylić rzeczywistości z kreacją graną przez aktora w filmie.
Często osoby nie lubią aktorów za to, że nie są jak grana przez ich postać,
ponieważ kreacja zazwyczaj jest bardziej "dostępna"... nie wiem jak to
nazwać, ale postać bardziej można sobie wyobrazić jako przeciętnego
człowieka, niż aktora, który zarabia miliony i żyje w pewnego rodzaju
luksusie.
Skąd możesz wiedzieć jaki ona ma charakter? Rozmawiałeś z nią? To, że robi uśmieszki przed kamerą, nie czyni jej jakiejś zarozumiałej czy coś w tym stylu. Wymień mi chociaż jednego aktora który nie uśmiecha się do kamery. Widzisz w tym coś złego? Mnie osobiście się ona strasznie podoba i nie zdziwiłbym się, gdyby z charakteru była taka jak Leslie z "Mostu do Terabithii".
A co do jej wyglądu (6mike6) to zobacz sobie galerię z "Race to Witch Moutain" (Góra Czarownic), i popatrz sobie jej zdjęcia w długich włosach. Według mnie w długich jest przepiękna i niech tak zostanie ;)
Ehhę, to miało być do mnie? :P
W Moście zagrała znakomicie według mnie, wątpię żeby jakaś inna aktorka umiała tak zagrać jak Anna. Co do charakteru to możecie mieć racje że jest taka jak Leslie. Każdą scenę umiała zagrać na 10+/10. Oglądałem raz taki program na HBO nie wiem jak się ten program nazywał (Chyba "Przed sceną", ale nie wiem dokładnie) to pokazywali jak kręcili niektóre sceny, nawet niektóre osoby, które pomagały w tym filmie mówili że praca z Anną to największa przyjemność.
Apropos Mosta oglądałem około 5 razy :P Raz w kinie, drugi raz po dwu letniej przerwie jak zobaczyłem na HBO Sen na jawie :P potem z kumplami czyli trzeci, jeszcze w telewizji chyba na TVNie jak się nie mylę i jeszcze miesiąc temu. Ten film można oglądać wieczność :) Nie jestem jakimś maniakiem ale muzyka, tereny gdzie były robione zdjęcia filmowe to po prostu było strzał w dziesiątkę :P
Po co ten temat? Jest nie potrzebny....
Najpierw poznaj człowieka, wtedy go oceniaj..
Przynajmniej nie hleje, ćpa ani nie pieprzy się po kątach jak wiele jej
rówieśniczek z showbisnesu...
"..... woda sodowa jej uderzyla do glowy taka prawda i z taka to nie pogadalbys juz, chyba ze jestes slawny i masz kase, a nawet jesli udaloby ci sie, to bedzie mila na pewno, bo jakby byla agresywna, to zaraz jakies fotki, filmiki i juz nie bedzie taka "milusia" dla fanow." - szczera prawda
Głupoty gadacie, mówicie o kimś kogo nigdy w życiu nie widzieliście na
oczy.
Jak możesz powiedzieć że leci na kasę? Skąd o tym wiesz? Prawda jest taka
że nie wiesz, może być inna, z filmów na YT wynika że jest skromna, nie
wydaje mi się (w 100%) żeby była jakąś kobietą "lekkich obyczajów" lub żeby
naprawdę zależało jej tylko na kasie.
"...żeby była jakąś kobietą "lekkich obyczajów"..." - tego to nie wiadomo, ale wiadomo , że jest aktywną lesbijką co pokazuje filmik na YT zatytułowany "AnnaSophia Robb's Super Secret: Lesbian"
Pisze to osoba która pewnie zauważyła taki film o takiej nazwie a nawet nie obejrzała go. Toż to nie jest AnnaSophia Robb. Obejrzałem ten film który był zabroniony (zablokowany przez YouTube) i jak byk widzę że to nie jest żadna Anna.
Zauważyłeś, że gość sobie jaja robi???
Na filmie nie było ASR ale gość to napisał, aby denerwować ludzi na zaczepki podatnych, więc miciok wrzuć na luz.
Ona Cię oczarowała tak jak mnie autorze tematu.. Tyle, że Ty jesteś rozgoryczony bo jej nigdy nie poznasz - to Ci leży na sercu.
Dokładnie..
I w sumie to nie chciałbym z nią gadać, zobaczyć owszem - inna sprawa..
Bałbym się, że jest inną osobą niż ją sobie wyobrażam.;)