Przesada...AnnaSophia Robb ma wyższą średnią od wielkich aktorek jak Meryl Streep lub Kate Winslet? Szkoda gadać...
A ciekawe jak ty masz ;/ może wysokie czoło łagodnie opadające na tył głowy.
Strasznie to przyziemne aby tak oceniać innych, sam się uważasz zapewne za słodziutkiego buraka :(
już jest na 21.
Lubię ją, dobrze gra, ale naprawdę bez przesady.
Ja nie dałabym nawet na 1 miejsce mojej ulubionej aktorki, ponieważ ma 14 lat i zagrała dopiero w kilku filmach.
Sory, ale trochę przesadziłeś/aś. Po co od razu od "słodkich buraków"?
No sory, ale ja wyrażam swoje zdanie i nie zauważyłam, abym kogoś od słodkich buraków wyzywała, nawet jeśli mają inne zdanie niż ja. Ok, możesz się nie zgadzać. Chciałabym abyś szanował/a czyjeś zdanie, które nie zgadza się z twoim. Nie mam zamiaru się z tobą kłócić.
ogladalas jakis film z jej udzialem??...jak nie to o co chodzi??jak tak to tez nie wiem o co ci chodzi....jest piekna i utalentowana aktorsko....ładnie też spiewa;d
Taa na pewno jest lepsza od takich aktorek jak Meryl Streep czy Kate Winslet, które przez nią spadły w rankingu. Nie mówię, że jest złą aktorką (chociażby w "Moście do Terabithii" fajnie zagrała xd), ale ma na koncie role tylko w paru filmach i na pewno nie zasługuje na 1 miejsce...
Jak patrze na nią z boku, to nie wiem, czy ma czoło baaardzo wysunięte, czy włosy do polowy głowy xDDla mnie, to ona nie jest aż taka ładna :/
Nie wiem o co ci chodzi...jeśli nie wiesz czy widziałam to po co od razu wyskakujesz? Nie miałabym prawa napisać,że jest gorsza nie widząc filmu z jej udziałem...a widziałam i mam prawo powiedzieć co myślę...więc drugi raz powtarzam...Nie jest lepsza od takich wielkich aktorek jak Meryl Streep lub Kate Winslet! A ty widziałeś/aś film z Meryl Streep lub Kate Winslet? Bez urazy,ale uważam,że AnnaSophia Robb nie zasługuje na 1 miejsce w rankingu...
macie racje....nie chodzi o to ze ona jest zla aktorka ale za malo filmow ma na koncie....za male doswiadczenie....ma dopiero w koncu 16 lat....na 1 miejsce bedzie zasługiwać w wieku 20 albo nawet 30paru lat(o ile jej kariera bedzie sie rozwijac i czy bedzie miała jakieś dobre filmy na koncie)....narazie rzeczywiście nie zasluguje na num.1...ale bardzo ja lubie i chcialbym zeby byla taka jak merry streep....zasluguje na num.1 ale aktorek do lat 16....chyba ze jest lepsza jakas w tym wieku...
dalem streep 1/10....zeby anna sie utrzymala....zostawiam annie 10/na ale streep poprawiam tez 10/10...zeby nie bylo
Widzę że jesteś jej zatwardziałym fanem. Reszcie aktorek w top 10 dałeś 1/10. Ta aktorka nie zasługuje na pierwsze miejsce i każdy kto choć trochę się zna na kinie się ze mną zgodzi.
O to mi właśnie chodzi. Zaskoczyło mnie to,że AnnaSophia Robb znalazła się na 1 miejscu w rankingu. Mam takie same zdanie jak wy...nie zasłużyła na 1 miejsce. Co się będę powtarzać...przecież wiecie :)
Chyba jednak zawsze...jestem tu od lutego,także nie wiem jeszcze zapewne wielu rzeczy o tym co tu się dzieje :)
to że jest na pierwszym miejscu to na prawdę przesada jest. jest wiele innych o wiele, wiele lepszych aktorek od niej ;)
Ja też od lutego ;)
Wcześniej może z kilka razy zajrzałem, ale z tego co czytam, to takie rzeczy sporo czasu się już tu dzieją ...
naprawde jej nie znacie??może nie jest tak bardzo znana jak streep, aninston czy inne aktorki bo w koncu ma dopiero 16lat;)...cała aktorska przyszłość przed nią.Ale nie znacie ja z charlie i fabryka czekolady??most do terabithii?napewno ja w telewizji widzieliscie;)
No pewnie,że widziałam ten "Most..." i tą "Fabrykę...". Teraz jestem zadowolona, bo znowu wszystko wróciło do normy :) Nie jest już na pierwszym miejscu.
No, ja się zgodzę, ze trochę dla niej za wcześnie na zdobywanie pierwszych miejsc w rankingach.
Ale widać, że ma talent. Tylko musi zacząć częściej grać w dobrych filmach, bo na razie właściwie ma na koncie tylko "Most do Terabithii" (gdzie zresztą świetnie zagrała), a poza nim tylko jakieś dziwne filmy.
Będę śledził jej karierę aktorską, może za dziesieć lat będzie zasłużenie dostawała takie noty :-).
Tak, nie chodzi o to, że ja się uparłam na Kate Winslet i Meryl Streep, że muszą być koniecznie na 1, 2 miejscu...jak tu jest na górze napisane, że ma talent (bo ma) i zaczekamy co z tego wyjdzie. Może niedługo będziemy kłócić się, o to że AnnaSophia Robb musi być na 1 miejscu, a nie jakaś inna nastolatka z małą filmografią :)
Rzeczywiście, na razie JESZCZE 1 miejsce jej się nie należy, ale za jakiś czas, parę dobrych ról, w dobrych filmach i jak zasłuży na 1, to dostanie. Ja jej dałem 8(narazie). Pozatym już jest 18...
Moja teoria na pierwsze miejsce AnnaSophii jest taka, że mamy wiosnę a wiosną rozkwitają najpiękniejsze kwiaty. Wniosek z tego taki, że Anna jako piękny kwiat wystrzeliła na wiosnę i doleciała na 1 miejsce Top100 filmweba :) Niestety teraz powoli więdnie i tak jak opadające płatki pięknego kwiatu ona spada coraz niżej w rankingu.
Ale kwiaty mają to do siebie że mogą kwitnąć ponownie i Anna znów pięknie nas zaskoczy i rozkwitnie na pierwszym miejscu w TOP100 ludzi !!! Trzymajmy kciuki za nią, a swoimi głosami pielęgnujmy ten kwiat by był coraz piękniejszy :))