Rzućmy na nie okiem... Hmmm co my tu mamy...
"Annasophia ma 152 cm wzrostu"
Hahaha czyli takiego wzrostu już zostanie? Z resztą już dawno urosła i ciągle rośnie, co za bezsensowna ciekawostka... No i powinno być AnnaSophia ale szczegóły...
"AnnaSophia Robb ma 157 cm wzrostu."
Nie no ręce mi opadają... To teraz po każdym centymetrze będziecie dodawać nową ciekawostkę?
"Najlepszym przyjacielem aktorki jest Josh Hutcherson, z którym w filmie "Bridge to Terabithia" zagrali parę najlepszych przyjaciół na smierć i życie."
Tak, zagrali w filmie i już wielka przyjaźń po wieki. Pewnie od czasu premier już się nie widzieli...
"Aktorka wciąż przyjaźni się ze swoją koleżanką po fachu - Taylor Dooley, pomimo iż pokonała ją w castingu do dwóch ról: pierwsza rola to występ gościnny w serialu "Drake and Josh" (2004), a druga to rola Samanthy w filmie telewizyjnym "An American Girl Holiday" (2004)."
To na pewno Taylor ją uwielbia.
"Wcześniej AnnaSophia pobierała prywatne lekcje nauczania w domu. Obecnie uczęszcza do prywatnej szkoły chrześcijańskiej w rodzinnym mieście Denver w stanie Colorado."
No chyba raczej odwrotnie... Nie wiem jak jest na prawdę, ale wydaje mi się, że mogła chodzić do szkoły w Denver, kiedy jeszcze nie była taka sławna. Teraz, kiedy wciąż nagrywa jakiś film to akurat nauczyciel powinien przyjeżdżać do niej...
Auktorka jest właścicielką psa o imieniu Bella, który jest krzyżówką Maltańczyka z Pudlem.
Po pierwsze: Auktorka... No to aktorka czy autorka? Po drugie: Bella Roux!
Nie, o te ciekawostki są powalające. Jakbym czytał coś w stylu "Humor z zeszytu"... Ludzie, za nim coś napiszecie to zastanówcie się 2 razy... Albo chociaż czytajcie to, co wy wypisujecie...
Aslan zanim sam zaczniesz pisać głupoty i wtykać innym błędy zapraszam na:
http://www.imdb.com/name/nm1455681/bio
Jak poczytasz i miejmy nadzieję zrozumiesz co czytasz, to udziel wtedy głosu w tym temacie. Poza tym co do wzrostu, nie odpowiadają ci takie dane? Bądź łaskaw znaleźć w sieci ile w tej chwili AnnaSophia ma wzrostu i oświeć mnie, ciemniaka i nas wszystkich wespół umieszczając te dane w ciekawostkach.
Tak przy okazji jak już się szarpniesz na poszukiwania, podaj wszelkie nowinki, które warto umieścić w ciekawostkach, z racji faktu, że na DZIŚ DZIEŃ SĄ AKTUALNE.
CZEKAM Z WYPIEKAMI NA TWARZY NA WYNIKI POSZUKIWAŃ.
PEACE!
A KOGO OBCHODZI ILE MA WZROSTU?! MASZ ORGAZM JAK WIESZ CO DO MILIMETRA JAKA JEST WYSOKA?! Ludzie co tu sie dzieje?! Chyba widać, mrówką nie jest, żyrafą też nie, ma na oko gdzieś z 1,60 m, na co komu takie ciekawostki? Wszystkie NORMALNE i FAJNE ciekawostki (np. jakie książki i filmy lubi itp.) znajdziesz na www.annasophia-robb.org.pl w dziale Trivia, a AS jest wieku, kiedy ciągle sie rośnie, może poczekamy tak do wieku 17/18 lat, kiedy to przestaje sie już rosnąć i wtedy będziemy szukać, ile ma wzrostu? Powtarzam, wy to robicie tylko dla tych kilku marnych punktów... Jak to Twoja pasja, co oczywiście szanuje, to dodawaj wartościowe ciekawostki, a nie takie bzdety...
Tak się składa, że ja osobiście niczego w jej profilu nie dodałem, ale listy dodających jak widać nie sprawdziłeś poza tym, to ty zacząłeś się rzucać w tym beznadziejnym temacie, więc mała rada: jak ci się nie podoba, że ludzie dodają ciekawostki, choćby dla paru punktów, to nie czytaj, oszczędzisz sporo nerwów.
Ja tak robię i skutkuje. Ciekawostki przeczytałem dopiero po zapoznaniu się z tym tematem. A ludziska niech sobie dodają, co tobie czy mnie do tego??
No ale niech dodają sensowneeeee...! Po co zaśmiecać dział ciekawostek, jak można dać coś naprawdę wartościowego?
No niby tak, ale ciekawostki mają to do siebie, że nie zawsze są aktualne, toteż żeby się nie wkurzać, podobnie jak ty, nie czytuję ich, a co do Absolute AnnaSophia to fakt tam są konkrety :D. Tylko wydawało mi się, że część z nich zawarto tutaj w profilu, tyle że w opisie AnnySophii, mylę się??