AnnaSophia Robb

7,9
8 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Z taką oceną powinna już się znalezdz w top 10 kobiet przecież przekroczyła 1000 głosów ale znając tą stronę tego samego dnia wskoczy do top 10 i tego samego dnia wyskoczy chociaż na dzień dzisiejszy nie zasługuje na top 10 ale za parę lat może coś się zmieni.

Randy26

Eh marzenia...
Ale żeby się dostać do Top 10 nie wystarczy przekroczyć 1000 głosów. Ludzie w Top 10 mają po kilkadziesiąt tysięcy głosów - to są prawdziwe gwiazdy. AnnaSophia, mimo że ma niezłą ocenę, to wciąż ma za małą ilość głosów... A szkoda, dla mnie ona bije te wszystkie Top 10.

Aslan93

Do top jej dużo nie brakuje jeżeli dalej tak będzie się jej powodzić :)

SirHunter

jak przekroczy 1100 to bedzie w rankingu

bolek1

Na pewno szybko to dobije ma pełno fanów

SirHunter

Lepiej, żeby nie wbijała bo i tak zaraz zaniżą jej ocenę :) Tak będzie :/

qmot90

Niektórzy celowo będą dawać 1/10 żeby tylko zjechała parę pięter w dół chociaż ani jednego filmu nie obejrzeli. Pacany jedne.

Randy26

nie takich co celowo to ine sadze....tylko ze ona nie jest taka znana jak johny depp czy antonio banderas...ale jej slawa jeszcze przyjdzie...zobaczycie....wiem tylko ze bede ogladal wszystkie flmy z jej udzialem;)

bolek1

Czyli brakuje jej jeszcze jednego głosu :)

Kung_Fu_Master

1100 powinno wystarczyć, tylko ze filmweb raz dziennie uaktualnie pozycje w rankingach

bolek1

Zobaczymy co będzie jutro ale z tego co nieraz widzę niektórzy przekroczą 1000 głosów i już wskakują do top 100.

Randy26

u mężczyzn jes od 1000, u kobiet od 1100, narazie miejsce #1 :)

bolek1

I zobaczysz jak szybko spadnie... : /

Aslan93

zajebiście....jest 1;d;d;d...dlaczego myslisz ze spadnie??...

ptr93

Nie myślę, ja to wiem. Tacy są ludzi. Kto nie oglądał filmu MdoT będzie wchodził i specjalnie obniżał notę... Tak bywa... Przekonasz się :)

qmot90

Na pewno posypią się tematy co ona robi na pierwszym miejscu...... co to za dziewczyna ale obecnie ma niezłą ocenę i żeby się utrzymała w pierwszej 10-ce.

Randy26

No masz rację już napotkałem jednego posta z taka opinią ;/

Bartoon

co się z wami dzieje ludzie...
Jakaś gówniara z filmów dla nastolatków na 1 miejscu....

yunazz

Wyjdź stąd i nie wracaj... :O

SirHunter

Taki mam zamiar.
Życzę szybkiego dojrzewania.