Z taką oceną powinna już się znalezdz w top 10 kobiet przecież przekroczyła 1000 głosów ale znając tą stronę tego samego dnia wskoczy do top 10 i tego samego dnia wyskoczy chociaż na dzień dzisiejszy nie zasługuje na top 10 ale za parę lat może coś się zmieni.
Eh marzenia...
Ale żeby się dostać do Top 10 nie wystarczy przekroczyć 1000 głosów. Ludzie w Top 10 mają po kilkadziesiąt tysięcy głosów - to są prawdziwe gwiazdy. AnnaSophia, mimo że ma niezłą ocenę, to wciąż ma za małą ilość głosów... A szkoda, dla mnie ona bije te wszystkie Top 10.
Niektórzy celowo będą dawać 1/10 żeby tylko zjechała parę pięter w dół chociaż ani jednego filmu nie obejrzeli. Pacany jedne.
nie takich co celowo to ine sadze....tylko ze ona nie jest taka znana jak johny depp czy antonio banderas...ale jej slawa jeszcze przyjdzie...zobaczycie....wiem tylko ze bede ogladal wszystkie flmy z jej udzialem;)
Zobaczymy co będzie jutro ale z tego co nieraz widzę niektórzy przekroczą 1000 głosów i już wskakują do top 100.
Nie myślę, ja to wiem. Tacy są ludzi. Kto nie oglądał filmu MdoT będzie wchodził i specjalnie obniżał notę... Tak bywa... Przekonasz się :)
Na pewno posypią się tematy co ona robi na pierwszym miejscu...... co to za dziewczyna ale obecnie ma niezłą ocenę i żeby się utrzymała w pierwszej 10-ce.