Chcecie jej maila?
Posiadam jej mail prywatny:)
Mam baardzo dobry kontakt z jej Magnammentem:):D
Moge wam dac jesli chcecie.....
kto chce, niech pisze:)..
Nie martwcie sie!
dokladnie sprawdzilam czy jest jej i czy rzeczywiscie ona z niego pisze, i okazalo się.....:)....że należy do niej!!!!!:D
Sama bardzo się cieszę ze mogę z nią czasami pisać:)
Wy też możecie jesli troszkę wam pomogę, a przede wszystkim jak saqmi bedziecie chcieli!:)
Piszcie jak by co:)
czekam na odpowiedzi i prośby!!!!:)
Pozdrawiam
Natalia, ja
ja bym się nim nie podzielił 0_0 (joke).Ciężko mi w to uwierzyć ale jeżeli to jej mail to podeślij zikos40@wp.pl
Właśnie dlatego gwiazdy nie chcą podawać swojego maila. Sami widzicie, że jak jedna osoba dostanie to zaraz wszyscy wokoło mają ten adres...
A ja mam nr gg i e-mail do Pana Boga na serio pisałem raz do niego i mi odpisał Bez ściemy jak ktoś chce to piszcie
PS. ..::Idioci są wśród nas::..
bez obrazy, ale jesli nie chcesz tego maila to ja ci nie wmuszam. Wiec przygotuj sie najpierw zanim bedziesz chcial nam cos przedstawic a nie memlesz bez zastwnowienia
Nie jestem pewien czy właścicielka maila byłaby skora, żeby ktoś się nim dzielił z szerokim gronem. Zapewne i tak 90% jej poczty to spam, groźby, podlizywanie się, oferty matrymonialne i płaczliwe wzdychania nad jej wspaniałością - bądź beznadziejnością. :P
Nie kwestionuję prawdziwości tej informacji...
Kwestionuję moralność takiej inicjatywy.
Nareszcie ktoś to zrozumiał, ten post porostu był śmieszny a wręcz głupi zwykła prowokacja dzieci nudzących się na necie. Pozdro-NEO_DARK_LORD
Ano pozdrawiam, pozdrawiam Emilu Norbercie.
Staram się być tam, gdzie jest potrzebne wsparcie postaw racjonalistycznych.
Wydaje mi się że jednak musi mieć jakiegoś prywatnego emaila bo przecież każdy z nas ma, jest w dzisiejszych czasach niezbędny. Tyle tylko że jest dobrze skamuflowany.
Ps. A dla wszystkich co myślą że dorwą jej emaila informuję, że mam jej fotki jak się kąpie nago pod prysznicem. Przelew na konto i mogą być wasze :)
Ja pie****** ale mnie takie dzieci wnerwiają. Jakoś nie wierze w to żeby posiadała swój prywatny e-mail a jakby już posiadała to zmieni go zaraz ze względu na to, że dużo osób go zna. To jest jak szukanie igły w stogu siana, znajdziecie pewnie prawidłowy ale po tygodniu już nie aktualny. Anna jest też normalnym człowiekiem może chciałaby posiadać swój własny e-mail tylko dla przyjaciół?
P.S - Skoro mówisz że jest to oryginalny e-mail to zrób Print-Screena i wrzuć na ImageShack, sprawdzimy czy treść e-maila jest prawidłowa bo jak nie będzie to oznacza że prawdopodobnie sama go pisałaś. Jeżeli już to wyślij go na kalisz.michal@gmail.com ,jest to mój adres (wie że jest to nie realne ale wysłać "jak chcesz" możesz)