To akurat moja kategorja wiekowa, więc żeby nic nie było :). ale Jest naprawde ładna, może nie na tym zdjęciu ale na zwistunie "most do terabithii" wygląda rewelacyjnie.
Wy myślicie że ona ładna jest ?? Mylicie sie jest piękna !! Szczególnie w teledysku... Obejrzyjcie !!
może nie na każdym zdjęciu alle w "Moście do Terabithii" jest naprawdę ładna... chyba ładneijszej dziewczyny nie widziałem... xD
Jest beatiful. 8 cud świata. Na tym zdjęciu nie wygłąda fajnie, ale i nie jest najgorzej. Najbardziej jej kreacja podobała mi sie w Moście do terabithii. ZAKOCHAŁEM SIĘ W NIEJ WŁAŚNIE NA TYM FILMIE!
Ździebka przesadzacie, nie jest znowu aż taka piękna, ale ładna z niej dziewczyna. A poza tym, co to za zakochanie? ;) Co ma wygląd do charakteru? Nie można zakochać się w filmowej postaci ;)
zgadzam sie z toba owszem jest ladna. ALE CZensto takie pienkne dziewczyny maja zly carakter ja nie wiem jak tam u ann robb.
FANTASY FAN,a widziałeś Klaudię Halejcio? Ona jest wprawdzie starsza o 3 lata od tej aktorki,ale moim zdaniem Klaudia jest o wiele ładniejsza.
Jak chcesz,to możesz sam ocenić.Zapraszam na mojego bloga,jest tam kilka fotek Klaudii.
Moim zdanię ona jest najpiękniejsza na świecię wygląda jak anioł.
Gdy pierwszy ras zabaczyłę ją w filmie Most do terabithii zakochałę się w niej. A Klaudia Halejcio jest brzytka w porównaniu z nią.Jak ktoś by znał Adress email lub numer gg jej to był bym wdzięczy za napisanię.
zdaniem, świecie, raz, zobaczyłem, zakochałem, brzydka, napisanie.
Gwiazdy nie podają swoich adresów e-mail, z resztą ja bym sie wstydził pisać do niej z taką znajomością polskiej ortografii, a co dopiero po angielsku. GG to tylko polski komunikator, a AnnaSophia raczej nie mieszka w Polsce. Na jej stronie internetowej jest adres, najprawdopodobniej do jej agenta, można napisać list, ale błagam, nie pisz go, nie pogrążaj się...
Ale w jednym zgadzam się z Tobą, że wygląda jak anioł...
1.podpisuje sie pod tematem <annasophia wyglada jak anial i chyba każdy kto ja widział nieważne czy na zdjeciu czy w realu ale watpie czy ktos z nas ja widzial na zywo chyba tak ztwierdzi>
2.mam pytanie czy ten adres email jest prawdziwy który AnnaSophia uzywa.
3.ona jest słodka:)
Pomijając już fakt ze jest ładna, myśle ze jest niezłą aktorką i moze odnieść sukces, chociaż większą karierę wróże Dakocie Finning.