AnnaSophia Robb

7,9
8 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

To akurat moja kategorja wiekowa, więc żeby nic nie było :). ale Jest naprawde ładna, może nie na tym zdjęciu ale na zwistunie "most do terabithii" wygląda rewelacyjnie.

Stefan_Mirecki

Mam tak samo jak ty. Zresztą nie tylko w "...Terabithii" wygląda fajnie.

Sergi_van_Oli

Wy myślicie że ona ładna jest ?? Mylicie sie jest piękna !! Szczególnie w teledysku... Obejrzyjcie !!

Stefan_Mirecki

nom, jest nawet nawet ;) ale na tym zdjeciu wyglada okropnie ! ;]

Stefan_Mirecki

No fakt to zdjęcie jest okropne... ale w Terabithii była śliczna!

Stefan_Mirecki

Zgadzam się jest bardzo piękna. Na każdym zdjęciu :)

michal3181

może nie na każdym zdjęciu alle w "Moście do Terabithii" jest naprawdę ładna... chyba ładneijszej dziewczyny nie widziałem... xD

Fantasy_Fan

Jest beatiful. 8 cud świata. Na tym zdjęciu nie wygłąda fajnie, ale i nie jest najgorzej. Najbardziej jej kreacja podobała mi sie w Moście do terabithii. ZAKOCHAŁEM SIĘ W NIEJ WŁAŚNIE NA TYM FILMIE!

Stefan_Mirecki

Ździebka przesadzacie, nie jest znowu aż taka piękna, ale ładna z niej dziewczyna. A poza tym, co to za zakochanie? ;) Co ma wygląd do charakteru? Nie można zakochać się w filmowej postaci ;)

Ase

zgadzam sie z toba owszem jest ladna. ALE CZensto takie pienkne dziewczyny maja zly carakter ja nie wiem jak tam u ann robb.

Stefan_Mirecki

FANTASY FAN,a widziałeś Klaudię Halejcio? Ona jest wprawdzie starsza o 3 lata od tej aktorki,ale moim zdaniem Klaudia jest o wiele ładniejsza.
Jak chcesz,to możesz sam ocenić.Zapraszam na mojego bloga,jest tam kilka fotek Klaudii.

Jimmy_6

mi się ta Klaudia nie podoba, wiesz każdy ma inny gust

Jimmy_6

Klaudia jest mocno przesłodzona i dziecinna, jak na swój wiek, z mojego punktu widzenia.

Stefan_Mirecki

Jak ją zobaczyłe to zemdlałem z wrażenia. Ona jest przepiękna!!!

Djkubol

Moim zdanię ona jest najpiękniejsza na świecię wygląda jak anioł.
Gdy pierwszy ras zabaczyłę ją w filmie Most do terabithii zakochałę się w niej. A Klaudia Halejcio jest brzytka w porównaniu z nią.Jak ktoś by znał Adress email lub numer gg jej to był bym wdzięczy za napisanię.

RockLee37

zdaniem, świecie, raz, zobaczyłem, zakochałem, brzydka, napisanie.

Gwiazdy nie podają swoich adresów e-mail, z resztą ja bym sie wstydził pisać do niej z taką znajomością polskiej ortografii, a co dopiero po angielsku. GG to tylko polski komunikator, a AnnaSophia raczej nie mieszka w Polsce. Na jej stronie internetowej jest adres, najprawdopodobniej do jej agenta, można napisać list, ale błagam, nie pisz go, nie pogrążaj się...

Ale w jednym zgadzam się z Tobą, że wygląda jak anioł...

RockLee37

gg ona nie ma bo to polski komunikator.
a mail to: ann_sophia_robb@hotmail.com

Jacob_Voorhees

I nie dziękuj za to bo to dla mnie nic takiego dać komuś mai sławnej osoby

Jacob_Voorhees

Sharks12 nie wiesz morze gdzie ona mieszka

Jacob_Voorhees

1.podpisuje sie pod tematem <annasophia wyglada jak anial i chyba każdy kto ja widział nieważne czy na zdjeciu czy w realu ale watpie czy ktos z nas ja widzial na zywo chyba tak ztwierdzi>
2.mam pytanie czy ten adres email jest prawdziwy który AnnaSophia uzywa.
3.ona jest słodka:)

RockLee37

Napisz, a na adres podany na jej stronie, a po pół roku dostaniesz autograf xD

6mike6

Rzeczywiście wygląda jak anioł . A ta Klaudia Haleicio jej do stóp nie dorasta

miken_2

Annasophia Robb to dla mnie prześliczna 15-latka. Po prostu sama słodycz ;)

Stacy

14-latka.

Aslan93

She is beautifoul.........................

Aslan93

No to 14-latka. W grudniu: 15-latka

Stacy

Pomijając już fakt ze jest ładna, myśle ze jest niezłą aktorką i moze odnieść sukces, chociaż większą karierę wróże Dakocie Finning.

Stefan_Mirecki

Z dzieciarni to bardzo utalentowana jest Adair Tishler - zaskoczyło mnie, gdy się okazało, że gra lepiej niż nie jeden "stary" w Herosach ;)