TYLKO PO TO ŻEBY WYWALIĆ JĄ Z TOP100! LUDZIE TO CO ROBICIE JEST CHORE!!! A JAKBY KTOŚ WSTAWIAŁ SAME JEDYNKI MERYL STREEP, KATE WINSLET, PENELOPE CRUZ ALBO NATALIE PORTMAN, TYLKO DLATEGO ŻE NIE CHCE ICH WIDZIEĆ WŚRÓD NAJLEPSZYCH TO CZY TO BY BYŁO FAIR?! ZASTANÓWCIE SIĘ DZIECI CO WY ROBICIE! Boże ale z was pały, żal słów...
Popieram całkowicie, tacy ludzie traktują tą zasraną listę jak wyrocznię... Im chyba ktoś płaci za wstawanie tych jedynek...
Zacytuję samego siebie:
"Do tych, którzy mówią, że nie zasługuj na pierwsze...
...miejsce w rankingu.
Mam taką małą uwagę do osób, które mówią, że owa aktorka nie zasługuje na pierwsze miejsce. Może i nie zasługuję, ale to co? Czy to powód, żeby wbijać na profil aktora i dawać specjalnie 1/10? Wg mnie to kompletny kretynizm... Skoro +1100 osób dało jej taką ocenę to widać jakoś sobie na to zasłużyła? A jeżeli Wam nie pasuję to, że jest na pierwszy to może czas wbić na profil lepszych aktorek i dawać im lepsze oceny, żeby podskoczyły? Co? Wiem, że to dłużą, o wiele dłużą droga i na efekty by trzeba czekać dłużej, ale pokażcie swoją 'klase' i nie upadajcie ludzie tak nisko... Mam nadzieję, że są jeszcze tutaj mądre osoby i zastosuje się do tego :)
Pozdrawiam wszystkich co nie oceniają specjalnie na jeden, aby aktorka wypadła z rankingu :)"
A tutaj mój temat...
http://www.filmweb.pl/topic/1121563/Do+tych%2C+kt%C3%B3rzy+m%C3%B3wi%C4%85%2C+%C 5%BCe+nie+zas%C5%82uguj+na+pierwsze.html