Moim zdaniem to ona się,,wybiła"tylko dzięki bogatemu tatuśkowi...Nie jest zbytnio uzdolniona-jest sztuczna,jej warsztat aktorski nie jest najwyższych lotów.Denerwuje mnie jak ktoś pisze komentarze typu,,cudo", ,,ale ona jest śliczna" itp. urodą nie grzeszy i taka prawda!!!!Zaraz pewnie polecą obraźliwe komentarze w moją stronę,ale ludzie wystopujcie...taka jest moja opinia na temat ,,wielkiego talentu"jakim jest AnnaSophia Robb.
Biorąc pod uwagę twoje ulubione filmy i osoby mam wrażenie,że jesteś 10 letnim gówniarzem.Na pewno taka osoba nie będzie porównywać kto jest ładniejszy,a w mojej poprzedniej wypowiedzi nie chodziło mi o urodę Anny,lecz o brak talentu.Denerwuje mnie to,bo większość na tych forach zachwyca się tylko jej urodą(nic o rolach)przez co sami udowadniają,że dziewczynka nie ma talentu ;-)))))
Co do kwesti,że większość aktorów wybiła się dzięki bogatym tauśkom to prawda-no może w przeszłości bardziej się liczył talent niż to ile kto ma kasy w portfelu....Jest tyle utalentowanych osób,które nie mają szansy się wybić,bo ich miejsca zajmują takie trutnie...:-(
Ludzie wystopujcie trochę!Kłócicie się o to czy AnnaSophia ,,wybiła się" dzięki swoim ojcu,minimalna żenadka:-)
Wracając do AnnySophi,to ja ją lubię.No cóż,ale każdy ma swoje zdanie więc nie będę wdawać się w dyskusję:-)
Ludzie wystopujcie trochę!Kłócicie się o to czy AnnaSophia ,,wybiła się" dzięki swemu ojcu,minimalna żenadka:-)
Wracając do AnnySophi,to ja osobiście ją lubię,ale coż,każdy ma swoje zdanie.Co do tego że niektórzy aktorzy grają w filmach dzięki bogatym rodzicom to się zgadzam!Dakota Fanning ma bogatych rodziców którzy ,,zaklepali" jej rolę w kilku pierwszych filmach,ale okazało się że Dakota jest niezwykle utalentowana aktorsko,więc spox,do Dakoty nic nie mam,natomiast zupełnie nie wiem co w filmach robi takie beztalencie jak Daniel Radcliffe(nie chcę obrazic jego fanów),on miał bogatych rodziców którzy zajmują się czymś związanym z aktorstwem(są agentami,czy coś takiego),beztalenciem można też nazwać Orlando Bloom'a,tylko z tego co wiem on taki bogaty nie był w dzieciństwie:-)
Z twoich komentarzy wynika, że cenisz za to Dakotę Fanning. Tylko zauważ, że Dakota gra jednak dłużej i w większej liczbie filmów grała. Także nie przekreślaj do końca AnnaSophii, bo możliwe, że jeszcze po prostu nie miała okazji się wykazać. Widziałem tylko dwa filmy z nią (na razie) i moim zdaniem bardzo dobrze wypadła. A już zwłaszcza w "Moście do Terabithii". Tam mi się bardzo spodobała i z pewnością będę ją obserwował w następnych latach.
To z tym "wybijaniem" to się może zgodzę, ale nie każdy kto ma bogatych rodziców którzy pomagają mu w osiągnięciu celu jest totalnym beztalenciem. Wiele hollywood'zkich gwiazd z zamożnymi rodzicami posiada talent aktorski, ale wiele też go nie ma i się pcha gdzie nie pasują.
Moim zdaniem rola którą odegrała w "Moście do Terabithii" jest czymś niesamowitym. Jej naturalny entuzjazm czy podekscytowanie w czasie czytania opowiadania było wspaniałe. Odrazu mi się spodobała i nie chodzi tu tylko o jej "urodę którą nie grzeszy". Każdy ma swoje zdanie i ja szanuję Twoje ;). Pozdrawiam
Jesteś jakaś dziwna. Annasophia jest świetną aktorką i nie wybiła się dzięki bogatamu tatuśkowi. Jeśli gra w filmach to znaczy, że jest uzdolniona. Z resztą nie znasz. Krytykujesz, a sama jesteś z pewnością niedoświadczoną, mądrzącą się osóbką. Na pewno jej ZAZDROŚCISZ ;-)
A taka jest moja ocena
No przynajmniej moja. Annasophia nie jest na tyle utalentowana, aby nazwać ją geniuszem, ale trzeba przyznać, że ma talent. Ja ją lubię jako dziecięcą aktorkę, ale jak zacznie grać w takich filach jak Hilary Duff to napewno przestanę ją lubić. ale jak na razie to gra w przyzwoitych filmach i niech gra tak dalej, a z wiekiem na pewno przybędzie jej doświadczenia.
P.S. W jej filmografi są spore luki. Zagra przecież w Jumper, Sleepwalking, Have Dreams, Will Travel. To przecież filmy, które będą ważne w jej karierze. Niech ktoś to doda to jej filografii!!!!
P.S.S. I niech ktoś zmieni jej zdjęcie!!! Jest przecież tyle ładnych zdjęć. Ja proponuję te:
http://news.bbc.co.uk/media/images/41314000/jpg/_41314811_annasophiarobb_getty.j pg
http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/mo/premiere_photo/20070220/12/1268053927. jpg
Tak bardzo podoba mi się ta dyskusja, że aż się dołącze:> Według mnie Annasophia ma talent do grania - no dobra, żując gumę w filme 'Charlie i fabryka czekolady' nie zabłysnęła - ale w sumie cały film był słaby. W "Pladze" była już starsza, zagrała lepiej; dużo, dużo lepiej (chociaż w zasadzie nie wiem czy wypowiedziała więcej niż dwie liniki tekstu, ale nie to było istotne w tej roli. Pamiętam, że zrobiło na mnie wrażenie przerażenie, które pojawiało się na jej twarzy. W "Moście do Terabithii" - chociaż mogło się wydawać, że nie pasuje do roli Leslie Burke (która przecież miała być trudna do odróżnienia od chłopca) - zagrała znakomicie. W sumie gdyby w książce była taka jak jest w filmie, książka jeszcze by na tym zyskała;) Poczekamy, zobaczymy co dalej.
No tak leslie byla okularnica w krotkich wlosach ale w wersji starszej :P
W nowszej ksiazce wlasnie leslie byla ladna,zbuntowana itd.
A co do zdjec to wlasnie mogl by ktos zmienic na ladniejsze :D
jest jeszcze starsza wersja filmu z 85 tu masz fragment tego filmu :P
-----> http://pl.youtube.com/watch?v=v1nhmvPzXrU
Aha, spoko;) Myślałem, że mowa o książce;) Dzięki za fragmen - starej wersji nie widziałem, ale teraz będę musiał zobaczyć dla porównania. Tak czy inaczej - zeszliśmy z tematu całej dyskusji. Koniec rozważań o "Moście do Terabithii" - resztę pozostawiam dyskusji o aktorce.
"Moim zdaniem to ona się,,wybiła"tylko dzięki bogatemu tatuśkowi...Nie jest zbytnio uzdolniona-jest sztuczna,jej warsztat aktorski nie jest najwyższych lotów.Denerwuje mnie jak ktoś pisze komentarze typu,,cudo", ,,ale ona jest śliczna" itp. urodą nie grzeszy i taka prawda!!!!"
ahahahahha zabawna jestes hahahahahah twoj komentarz znaczy ze ty poprostu jej tego calego talentu i urody zazdroscisz... a potem dziwisz sie dlaczego ludzie wylatuja z takimi komentarzami buhahah ...
Nie wiem co u ciebie znaczy mieć talent aktorski. Widocznie coś innego niż u mnie i innych osób; w Moście ta dziewczyna mnie powaliła, ponadto jest naprawdę śliczna. Jeśli nie wpadnie do hollywoodzkiego kotła skandali i używek będzie wielką aktorką.
Powiem tylko tyle, nie obchodzi mnie co myślicie byłem z kolegami na moście do terabithi i poraz pierwszy widziałem jak się wzruszyli i nie dziwi mnie to bo pięknie zagrała i ma talent.
według mnie ma talent aktorski.....ale to moje zdanie.Noi oczywiscie cala aktorska przyszlosc przed nia....ciekawe jak bedzie dalej