Może jest śliczna,"utalentowana" i tym podobne, ale na pewno nie zasługuje na pierwsze miejsce.Lepsza od Meryl Streep? Wątpię.
Znając filmweb za kilka godzin spodnie poniżej TOP10.
Pozdrawiam :o)
Musisz być bardzo inteligentna kłócąc się na forum...
To nie miejsce na takie rozmowy, a po drugie pisałem bez polskich znaków (jakbyś nie zauważyła kochanie...) ;)
Bawią mnie te Twoje mądrości ;) Zresztą czy to, że lubię czasem sprzeczki świadczy o mojej inteligencji? Zastanów się ;)
I nie miej mi za złe mojej małostkowości, przepraszam Cię... xD
Nie mam za złe, ale to było troszkę nie miłe(taka uwaga)
Nie chce się kłócić więc ochłońmy obydwoje ;)
Ktoś ty się zdenerwował że ulubiona aktorka spadła z pierwszego miejsca. Nie oszukujmy się nie ma osoby, która cały czas będzie na pierwszym miejscu. A jeżeli uważasz ze nie jest utalentowana (tak można to odebrać po twojej wypowiedzi), to obejrzyj sobie "Most do Terabithii" najlepiej z napisami. I jeszcze jedno każdy człowiek zasługuje na pierwsze miejsce.
Ej, ludzie, ale to są jakieś jaja, tak? Coś w stylu 1 kwietnia przeciągniętego na cały kwiecień? Jakaś prowokacja? xD Najpierw ta cała Zooey (czy jakoś tak) a teraz TO? Łot de fak, że tak spytam? :/
Człowieku ogarnij się trochę i nabierz szacunku do innych.
My po Twoich idolach nie jedziemy od "To,zal,itd" ;/
Ci co wystawiają ocenę 1/10 za nic to kretyni najpierw obejrzyjcie kilka filmów z jej udziałem i wtedy możecie wystawić ocenę.
dokladnie...nie znacie jej i sie jej czepiacie...obejrzyjcie jakis film z jej udzialem...polecam most do t
Żal mi Was ...
Kłócicie się oto kto powinien być pierwszy, pisząc że nie wyzywacie naszych ulubionych aktorów itp.
Kłócicie się, że dają Waszej Annie Sophie Robb jedynki ...
Tylko co Wy robicie ... jak już jesteście tacy wszyscy mądrzy, to czego powielacie to co robią inni ...
Dajecie jej 10 za Most do Terabitii ... Ok, Wasz gust, nie neguję tego
Ale dawanie 10 Robb i jedynek: Angelina Jolie, Audrey Hepburn, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Kate Winslet, Keira Knightley, Meryl Streep, Natalie Portman, Penélope Cruz czy Streep i Winslet (bo są najbliżej tej Robb) to już paranoja !
Z drugiej strony jest tak samo ... nie chcę już się powtarzać
Ja przyznaję, że jestem fanem chociażby Streep i dałem jej 10; nie oglądałem filmu z Robb to jej nie oceniam, mimo że jest wyżej niż Streep nie daję jej 1 żeby spadła, nie daję jej 1 mimo że wiem iż jest gorsza gdzieś od 50 aktorek z top100 ...
Opanujcie się ... :/
t teraz ja ci cos powiem.....a to ze niektorzy jej nie znaja i daja jej po 1 to jest w porzadku??!!jak nie znasz aktora nie oceniaj go....ale jak ktos ja widzial na ekranie i jej dal 1 to napewno nie dlatego ze ona jest brzydka czy nei ma talentu....tylko dlatego zeby streep byla nr.1...wiec jak oni robia tak z anna to my tak robimy z reszta....kazdy ma prawo do swojego glosu...nie dawalibysmy im po 1 jakby tamci nie dawali tak annie
No o tym to ja napisałem w swoim poście, tylko dodałem, że nie chce mi się powtarzać, czyli odwracać tego jak to jest z drugiej strony ...
A przynajmniej jedna osoba z Was wszystkich a oceniam, że takie osoby to 50% Filmwebu jak nie więcej, mogłaby się okazać mądrzejsza i nie dawać jedynek, żeby ulubiony film czy aktor/ka był na 1 miejscu i nikt go nie wyprzedził ... a wytłumaczenie, że ktoś daje, to dlaczego i ja nie mam dać, jest najgorsze jakie może być - czyli tak samo ktoś mnie okradł to i ja mogę mu ukraść ? ktoś mnie pobił to i ja mam na niego nasłać ludzi i zbić ? no do tego to prowadzi ...
no tak... "ogarnij się" to faktycznie wyszukany argument ;) Wyraziłam jedynie pogląd, że śmieszy mnie wyprzedzanie przez jakieś młode aktorki takich sław jak Meryl Streep czy (uwaga) Marilyn Monroe. Jeżeli według Ciebie zawiera się w tym brak szacunku to Twojej osoby, to bardzo mi przykro, nic na to nie poradzę. Zresztą co tu dużo mówić o rankingu, w którym Heath Ledger wyprzedza Quentina Tarantino... :/
Ok rozumiem, ale nazywanie ludzi od rzeczy "TO" to według mnie brak szacunku... I nie miałem namyśli, że ten brak szacunku był odnośnie mojej osoby.
Wiecie co mnie delikatnie mówiąc wkurza? To, że kiedy jakaś aktorka wskakuje na pierwsze miejsce (bo dopiero co otrzymała 1000 głos) to od razu full komentarzy "a czy jest lepsza od Meryl Streep? wątpię ;/", "no, no lepsza od Meryl Streep :|", "Ona wyżej niż Meryl Streep?!"
Nie wiecie jakie to irytujące. Nie macie innych porównań? Tak bardzo lubicie chwalić się tym, że znacie Meryl Streep? Co jest, do cholery.
AnnaSophia zaraz zeskoczy, nie martwcie się.
Ludzie chyba coś się wam w głowach pomieszało. TOP jest rankingiem popularności aktora w danej chwili na danym forum, a nie miernikiem jego kunsztu i dorobku aktorskiego. Tu nie ocenia nobliwe żyrii fachowców tylko forumowicze. Coś jak wybory prezydencki, wygrywa najpopularniejszy a nie najlepszy :)
Tak więc AnnaSophia jest nr. 1 bo na to zasłużyła zjednując sobie widza w paru ale na prawdę dobrych filmach. Została zauważona z pośród wielu jej podobnych aktorek młodego pokolenia dzięki naturalnemu talentowi i specyficznej urodzie.
Jeden film dobrze zrobiony i zagrany może być wartościowszy niż 100 miernych filmów.
Ptr93 a wczoraj pisałeś, że dałeś Streep 10... a widzę ciągle 1 ;p
jaki to człowiek potrafi być dwulicowy ;)
dokladnie mlpol....ona wedlug mnie zasluzyla na 1 miejsce, ponieważ jak na 16 lat bardzo duzo osiagnela i dobrze gra....a most do terabithii na pewno nie jednej osobie utkwił w pamięci;)
mck9:poprawiłem streep na 10 ale sie rozmyśliłem.Jak tak kazdy mojej ulubionej aktorce daje po 1 specjalnie zeby spadla ja tak dalem streep....ale teraz znow poprawilem bo to nie ma sensu...masz....streep jest pierwsza....zadowolony??co to za sens jak top 100 jest takie same...nic sie nie zmienia....to juz sie nudne robi;/
Zadowolony ? Nie ... bo zrobiłeś to przeciwko sobie i w głębi duszy uważasz, że dla Ciebie jest gorsza od Robb ... czyli 10 jej nie powinieneś dać ... przejrzyj jej filmografię, sprawdz jakie filmy widziałeś i na ich podstawie wtedy oceń jak zagrała ... W Twoim wypadku może to być 7 czy na przykład 9 ...
Chodzi mi oto, że dawanie 1 jest powszechnym zjawiskiem na Filmwebie, tyle że te oceny nie wynikają z rzetelnej oceny czyjegoś kunsztu czy filmu, tylko z racji przekonań albo wojny, żeby ktoś spadł a ktoś awansował
Byłbym zadowolony jeśli chociaż kilka osób zmądrzałoby i przestało się bawić w takie głupie gry, czyli 1 ...
Przy najbliższej okazji, zobaczę jak gra ta dziewczyna i ją ocenię, od razu mówię, że 10 nie dam, bo umiejętności stosownych do tego wg mnie z racji wieku nie ma choćby była ogromnym talentem. Ale w przyszłości, za kilkanaście lat ... kto wie.
Pozdrawiam
Moim zdaniem jak jakiegoś aktora się nie zna to się go nie ocenia...!
AnneSophie lubie bo widzialem pare jej fimow...
Glupota zeby ktos na forum o niej chrzanil ze jest slaba...
Zaluzcie jakis club nienawisci do Anny i tam sobie piszcie...
THX!!!!!!!
Ekhem. 'zaluzcie' powinoo pisać się tak: "załóżcie". :P
Oczywiście, dowiedziałam się własnie po co dzieciaki stawiają po każdym słowie kropkę. Teraz muszę się dowiedzieć dlaczego ciągle stawiają trzykropek :|
a "powinoo" powinno się pisać "powinno"!!!
Stawiam trzy kropek bo lubię i to jest taka rzecz która jest trochę tajemnicza...
Może oznaczać, że mamy coś jeszcze do powiedzenia lub coś jest dalej ukrytego... itp itd...
Literówka różni się raczej od blędu ortograficznego, kochanie. No to się odciąłęś bystrzaku. Tajemnicza ;D
Musisz być bardzo inteligentna kłócąc się na forum o takie rzeczy...
Jakbyś kochanie nie zauważyła to pisałem bez znaków polskich...
To się chyba do błędu nie zalicza (oczywiście napisałem źle literę Ó) ale to chyba nie jest odpowiednie miejsce do takich rozmów.
Każdy popełnia błędy... i trzeba z tym żyć...