AnnaSophia Robb

7,9
8 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Most do Terabithii, Have Dreams Will Travel(!) czy Sen Na jawie.. Dzięki niej te filmy są świetne.. Jak pierwszy raz obejrzałem Most, potem jeszcze posłuchałem [ http://www.youtube.com/watch?v=hfV6XcULHN8 ] to 3 noce nie spałem..;/ Potem zacząłem oglądać inne filmy gdzie gra. Have dreams will travel - to już totalna miazga. Po filmie siedziałem na napisach i nic sie nie odzywałem. Minęły juz lata kiedy była obłędnie śliczną dziewczynką, teraz jakiś Soul Surfer - zobaczymy czy to będzie to samo.;)

krystix

Tak, ona coś ma. Napewno charyzmę i jak obejrzałam jej wywiad to doszłam do wniosku, że jest aż nadto jak na swój wiek dojrzałą dziewczynką i do tego bardzo ładną:)
A najbardziej mnie zaskoczyła, gdy dowiedzałam się, że to ona grała Violet w "Charliem i fabryce czekolady". "Most do Terabithii" to klasyka kina dla dzieci, ale nie przypuszczałam, że te dwie aktorki to jedna. W każdym razie zagrała dwie odmienne postacie bardzo dobrze i udowodniła, że jest świetną aktorką.
A z charakteru jest trochę za bardzo gadatliwa:)))

Karola_32

Odmienną to ona jest w Have Dreams Will travel porównując do Mostu..
Gadatliwa jest, ale to nie oznacza od razu, że to jej wada.. Jak by gadała głupio i bez sensu to tak, na szczęście mądrze mówi.;)