AnnaSophia Robb

7,9
8 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Właśnie skończyłem oglądać Have Dreams, Will Travel i powiem jedno: FILM JEST ZNAKOMITY!!!
Na początku wydawał się nudny (tak samo jak "Most do Terabithii"), ot taki filmik o dwójce dzieciaków, które nie mają co robić i uciekają z domu.
Takie myślenie z mojej strony było ogromną pomyłką i zostało brutalnie zweryfikowane podczas seansu. To film piękny i głęboki. Podobnie jak w "Moście..." druga połowa filmu jest zaskakująca i poruszająca.
Po raz kolejny jestem zdania, że bez AnnySophii ten film byłby co najwyżej niezły. To jak AnnaSophia wcieliła się w swoją rolę i jak dobrze ją odegrała, sprawiło, że film naprawdę porusza i zapada w pamięć. WIELKIE BRAWA!!! Myślę, że tej roli nie można było zaproponować innej aktorce.
Oczywiście słowa uznania należy skierować także pod adresem Caydena Boyda.
Chłopak także ma duży talent i myślę, że będzie kiedyś znanym aktorem. Bardzo dobrze zagrał.

To co uderza widza od samego początku to gra AnnySophii, która zdaje się zrywa, bądź już zerwała ze stereotypem małej grzecznej dziewczynki z filmu "Dzięki tobie Winn-Dixie" czy rozmarzonej nastolatki z "Mostu do Terabithii".
W Have Dreams, Will Travel jej rola jest dużo dojrzalsza i zdecydowanie bardziej dramatyczna. Zastanawiałem się jak sobie z nią poradzi, jednak teraz jestem pewny, że należy ona do ścisłego grona najbardziej utalentowanych młodych aktorów. Z rolą Cassie poradziła sobie bowiem WYBORNIE!
Film naprawdę godny polecenia ze względu na fantastyczne kreacje młodych aktorów i dramatyzm. U mnie 10/10!
Jeszcze ostrzeżenie: film raczej nie jest przeznaczony dla najmłodszych widzów. Tutaj aktorstwo, historia i ogólne wykonanie idzie o poprzeczkę wyżej, więc według mnie film dla ludzi od lat 13.

Mr_Mangas

Tak? A gdzie go oglądałeś? Może masz go na komputerze? Jak tak to mógłbyś mi go wysłać mailem? Bardzo mi zależy na obejrzeniu tego filmu. No i jeszcze strasznie chcę zobaczyć Annasophie! Proszę o szybką odpowiedź :)

Stacy

Heheh, nie no super! A możesz mi powiedzieć jak mam ci wysłać 700 MB na maila?
Tu masz adres:

http://k2-filmes.blogspot.com/2007/11/em-busca-da-felicidade-have-dreams-will.ht ml

lub

http://www.flyupload.com/get?fid=3913240

Polecam ten pierwszy. Żeby obejść chore limity przydzielone na nasz kraj zainstaluj "megaupload toolbar". Spokojnie, to nie wirus tylko sposób zarobku dla serwisu a dla Ciebie możliwość pobrania danych.

Film nie posiada polskich apisów, co chyba zrozumiałe. Przygotuj się mentalnie na "nieco inną" AnnęSophię :D.

Pozdrawiam!

Mr_Mangas

dzięki

Stacy

filmow nie da sie wysylac e-mailem mozna tylko g-mailem hi hi

ozi22

:D ja mam gmaila, nie wiem jak kolega ;)