Dla wszystkich zainteresowanych umieszczam tu oficjalnego maila : ann_sophia_robb@hotmail.com :) Podawała go niedawno w interview na youtube.com jest filmik lecz nie pamietam adresu :(
Daję jednak 100% gwarancję,ze szybko odpisuje :) Przekonałam się :)
Jeżeli nie pamiętasz adresu to wejdź w "historia" ( wejdź w internet exploler , historia jest tuż obok "Ulubione" i ma kształt zegarka ) . I tam kliknij na dzień , tydzień lub miesiąc ( w zależności kiedy to oglądałeś i bardzo bym cię prosił napisz adres tej strony ;).
Hej no właśnie chciałam podać adres jak pisałam tego posta ale nie pamiętam :/ Szukałam tego ostatnio ale niestety nie znalazłam :/ A tak w ogóle to nie ogladałam tego na swoim kompie tylko w kafejce ^^ Jeśli znajdę ten adres to na bank ci podam :* Pozdrawiam
"Daję jednak 100% gwarancję,ze szybko odpisuje :) Przekonałam się :)"
Momencik , wysłałaś do niej maila ?
E no bez przesady to napewno nie jest mail osobiscie do niej jak cos to moze to byc do jej agencji.Bo nie wierze ze podala wywiadzie swoj osobisty mail a pozatym mam chyba wszystkie jej wywiady jakie sa na youtybe i nie tylko i nigdzie nie slyszalem zeby podawala jakiegos maila.
Podaj stronke z tym wywiadem i sie przekonamy :P
na oficjalnej stronie annysophii tez masz maila i adres :P
raczej wolalbym maila wyslac tam niz na jakis nie pewny adres :P
Na www.annasophiarobb.com nie znalazłem adresu e-mail.
Adres "ann_sophia_robb@hotmail.com" napewno należy do niej?
To na pewno nie jest e-mail AnnaSophii. Ona nienawidzi, jak się do niej mówi Anna albo Ann i z pewnością nie oddzielała by tych dwóch członów. No i nie zjadła by literki "a". Także sory, ale to nie jest jej e-mail.
Najprawdopodobniej od niej samej. Po głębszej znajomości korespondencyjnej. I z zaświadczeniem, że go nie upublicznisz, bo będzie musiała zmienić.
wydawalo mi sie ze gdzies na tej stronce widzialem maila
http://annasophia-robb.org/index.php
Musisz sobie tam poszukac.
A pozatym fajna stronka jest tam duzo zdjec i wogole caly czas mozesz byc tam na biezaco ze wszystkim :P