AnnaSophia Robb

7,9
8 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

uważam że annasophia jest o wiele lepsza aktorka od dakoty fanning. w filmie plaga byla bardzo dobra i nie wiem czemu ona nie zyskala tak wielkiej slawy jak dakota. moze i dobrze. dziwi mnie tez ze ma o wiele mniej filmow na swoim koncie, ale na pewno gdy dorosnie bedzie znana i ceniona aktorka.

kasia__5

Zapewne nie jest sławna, ponieważ gra od niedawna, w przeciwieństwie do Dakoty. Ale wszystko przed nią ;D

Pozdrawiam (:

Ase

Według mnie KAŻDY aktor czy aktorka zasługuje na szacunek.Każdy aktor(i aktorka)MUSI mieć talent skoro gra w filmach.A wracając do naszej AnnySophi:Ja osobiście uważam że Dakota jest nieco lepszą aktoką od AnnySophi,ale to może ze względu na dłuższe doświadczenie=)Myślę,że za kilka czy kilkanaście lat AnnaSophia Robb,Dakota Fanning,Abigail Breslin jak inne młode gwiazdy będą bardzo sławne i lubiane,no cóż..skoro zaczeły robić karierę w tak młodym wieku...=)

kasia__5

Gdybym Ci przyznała rację Kasia, to wyszłoby na to , że przekreślam Dakotą, a ona jest naprawdę bardzo utalentowana...jednak Annasophia Robb jest moją idolką i przyznam, że Anna równiesz jest utalentowana!!!