Z szacunku dla dziecka dotknietego holocaustem dalem 5/10 czyli ok. Bo jako aktorka ( filmweb.pl to strona filmowa ) nie zasluguje na wiecej niz 1. Nie rozumiem tez osob ktore potrafia dac komus 10/10 bo ladnie spiewa albo wogole jest ladny. To strona filmowa i ludzi ocenia sie pod wzgledem filmowym.
jak może być oceniana pod względem filmowym, jeśli nie zagrała w żadnym filmie? [zdjęcia archiwalne? to nie aktorstwo]
jak miała się wykazać, jeżeli zmarła w wieku 16 lat? i jeszcze za czasów II wojny? no wybacz, żandarmie, ale chyba się zbytnio nad tym nie zastanawiałeś. :)
Wg mnie żadna ocena nie jest dla niej .
Pozdrawiam.
Żandarm - dowiedz się najpierw kim ona była, bo jeśli myslisz, że aktorką, to gratuluję obycia. Jak ja czegoś nie wiem, to się nie wypowiadam. A tak dla Twojej wiadomości, to była prawdziwa ofiara holocaustu, a nie żadna aktorka.
Panie Zandarm, danie panience Frank tak niskich notów tylko dlatego, że nie była aktorką nie było zbyt fortunne. oczywiście możesz miec własne zdanie, ja własnego innym nie narzucam, ale akurat czytam dziennik Anne Frank i dałam jej 10/10. Polubiłam ją, szczerze mówiąc w jej zbuntowanych notatkach odnalazłam trochę samej siebie.