Anne wcale nie jest tak dobrą aktorką, jak się o niej mówi... Przynajmniej jak tak uważam... Co do urody to może jest ładna, ale mnie osobiście denerwuje sam jej widok. Jak dla mnie nie gra dobrze, gra przeciętnie, nawet nie. 5/10
Taaa......A oglądałaś/eś jakiś film z jej udziałem??!! Jest świetną aktorką i w dodatku śliczną kobietą ... Radzę obejrzeć jeszcze raz filmy z jej udziałem...Może coś ci się pomyliło?? :P:P
Hehe...Widzę, że też jesteś jej fanką ;D Hmm....Trochę tego było : "Zakochana Jane" ; "Dorwać Smarta" ; "Pamiętnik Księżniczki" ; "Bride Wars" ; " Diabeł ubiera się u Prady " ; "Tajemnica Brokeback Mountain " .... A ty??:D
Super :).
Ja wdziałam: Pamiętnik Księżniczki obie części, Spustoszenie, Tajemnica Brokback Mountain, Bride Wars, Dorwać Smarta, Diabeł ubiera się u Prady, Ella Zaklęta, Zakochana Jane i Ocaleni :).
Oczywiście, żeby nie było to te pytanie o filmach było do osoby zakładającej ten temat, heh ^^.
Wydaje mi się, że jest OK ^^. Widać, że się nią opiekuje i w ogóle. Mam nadzieje, że nie bedzie taki jak Raffaello ;p. A ty jak sądzisz :) ?
Znaczy niby jest Ok, ale nie wiem czy jest w nim taka zakochana...Napewno pomógł jej wyjść z tego załamania po rozstaniu z Follierim, ale nie wiem czy jest w nim taka zakochana....Oglądałam ostatnio show Ellen DeGeneres, gościem była właśnie Anne i ogólnie nic nie mówiła o Adamie, a rozstanie z Follierim skwitowała, że był to dla niej "trudny okres"...Nie wiem...Jakoś mi się nie wydaję żeby długo ze sobą pobyli ;D A jakie jescze lubisz aktorki?? ;-)
Też bardzo lubię te aktorki, dodatkowo także Charlize Theron, Julie Andrews, Audrey Hepburn, Jane Fonde, Julianne Moor, Cameron Diaz czy Kate Winslet :)
P.S Masz suuuper Bloga, wpisałam Ci sie :)...Kurczę mamy niezłego fioła na punkcie Anne ...O tak ..Hehe...s0nka...pewnie nazywasz się sonia, tak??
Pozdraaawiam
Dziękuję bardzo za komentarz^^.
Cieszę się, że nie tylko ja jestem jej fanką. I z pewnością w naszym kraju jeszcze jest parę takich osób ;d.
Tak, mam na imię Sonia, a Ty ;)?
Ja mam na imię Zuzia....:D ......I chyba jestem od Ciebie o rok młodsza mam 12 lat ^^...A tak na marginesie porozmawiajmy o aktorach...ooo taaak ;D Twój ulubiony to??? xD
Ja akurat dzisiaj skończyłam 15 lat ;).
Hm, z aktorów to raczej mam kilku ulubionych.
Jean Reno, Jim Carrey, Tomasz Karolak, Piotr Adamczyk, Filip Bobek, Jack Nicholson ;DD.
Aha to wszystkiego Naj STARSZA KOLEŻANKO ;) :**
Hmm....A z muzyki?? Twój ulubiony zespół, piosenkarz, pioesnkarka?? ;D