Antoni Pawlicki

6,8
17 411 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Antoni Pawlicki

No ta ja zwięźle i krótko. Nie ma Janka nie ma oglądania czasu honoru. Jak on mogli zabić
tak świetną postać :|

TheLejdis

Dokładnie. Chyba zakończenie żadnego serialu nigdy mnie tak nie wkurzyło!

TheLejdis

Jestem tego samego zdania. Nie wiem czy podejmę się oglądania kolejnej serii bez Janka.. Najbarwniejsza postać z 4 głównych bohaterów. Właśnie obejrzałam ostatni odcienek i powiadam szczerze, że się popłakałam. Mój tata powiedział, że to właśnie po to. Żeby dziewczyny takie jak ja, uświadomiły sobie, że tak to właśnie wyglądało. Wielu tak cudownych, odważnych i wrażliwych mężczyzn ginęło, zostawiając swoje żony i dzieci. Smutne, ale prawdziwe. Bardzo mnie ścisnęło za serce jak na koniec pokazali, że Bronek i Wanda, Władek i Ruda, Michał i Celina są szczęśliwi, a biedna Lena siedzi przy grobie swojeo ukochanego Janka.. Nigdy chyba mnie tak nie ujęło zakończenie serialu czy filmu..

Spoczii

Jak dla mnie VI seria mogłaby nie powstawać. Kocham ten serial, ale ostatni odcinek jest świetnym podsumowaniem całego serialu. "Polska się o nas kiedyś upomni" , te słowa wypowiedziane przez Celinę już chyba na zawsze utkną mi w głowie. I też nie wyobrażam sobie dalszych losów bez Janka . Już chyba lepszym pomysłem byłaby wersja kinowa o powstaniu warszawskim

Spoczii

Ja zareagowałam tak samo jak Ty. Popłakałam się jak dziecko. Mama było zdziwiona że po tym jak ktoś umarł w serialu wylewam może łez, ale ja go tak uwielbiałam!!! Ale mówiąc szczerze to chce zobaczyć VI sezon serialu. Pozostał mi jeszcze mój Władek ;D <3

TheLejdis

CZŁOWIEKU ZAZNACZ ŻE JEST SPOILER W POŚCIE, GŁUPCZE NIE RÓB TAKICH POMYŁEK NIGDY WIĘCEJ. ZNISZCZYŁEŚ MI OGLĄDANIE SERIALU. MYŚL NA RAZ NASTĘPNY BO ROBISZ LUDZIOM KRZYWDĘ TAKIM IDIOTYZMEM.

Evan_

Dokładnie, mi też :/ wielkie dzięki...

TheLejdis

Pawlicki myśląc, że będzie to ostatnia, seria sam chciał musowo by jego postać zgineła, serial kontynuowany ale on zdania nie zmienił co do śmierci