Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 137 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Tyle filmów obejrzałem z Arnoldem nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Z żadnym innym aktorem nie obejrzałem więcej filmów i żaden się nawet do niego nie zbliżył.
A ile jest na liczniku u was?

Larionov

U mnie przedstawia się to następująco:

Obejżałeś 42 tytuły
Średnia ocena 7,6
Masz ulubionych 11 tytułów

szkielet1990

To widziałeś wszystkie filmy tego pana? Jak tego dokonałeś? Chyba, że wliczasz seriale?

Larionov

Uff, to całe szczęście, że nie zdawałeś sobie sprawy co oglądasz.... Ja oceniłem 3, może jak obejrzę jedną z lepszych bajek tj. Pamięć absolutna to będzie 4. Są tylko dwa filmy jakie warto zobaczyć, reszta to gnioty jakie dostawałem w latach 90 razem z Norisem i jemu podobnym. tragedia.

wmbco

U mnie średnia ocen to 6 czyli bez rewelacji, najlepsze filmy kręcił w latach 80tych np Terminator, Predator, Conan, Uciekinier, Pamięć absolutna i te warto zobaczyć, Te pozniejsze aż tak mi się nie podobały aczkolwiek nie nazwałbym tego tragedią. Na ogół były to porządne produkcje, na pewno lepsze od filmów z Norrisem. Do tego Arnold sprawdza się tez w rolach komediowych co jest dużym plusem. Ja zawsze miałem świadomosc tego co ogladam tylko nie wiedziałem po prostu, ze az tyle sie tego nazbieralo przez lata, co myślę świadczy o tym jak bardzo nasza kultura jest przesiąknięta kulturą amerykanską.

PS
jest jednak ktoś kto pobił Arnolda, bo z Clintem Eastwoodem obejrzałem 22 filmy

Larionov

Clint to prawdziwy aktor. I do dziś można oglądać jego westerny, czy np Gran Torino. Zauważcie jedno, prawdziwi aktorzy jak : Pacino, Hanks, Deep, Norton nie pchają się do polityki, nawet jak zaczynaja grywać w gniotach. Arnolda kiedyś lubiłem, ale lubiłem też "gumisie"... To jest "wykreowana" gwiazda... Gdyby w Polsce było normalnie to Mariusz Pudzianowski powinien grać cały czas w filmach, które byłyby pod niego pisane. Może tego doczekam, że prawdziwi sportowcy będą bawić ludzi na ekranie, a nie hasłami "moja córka zeżarła kostkę z kibla".

wmbco

To idź oglądać Gumisie i na pewno spodobają ci się Teletubisie

wmbco

o matko,podejrzewam,żeś urodził się po 1990 roku,jak można nie dostrzegać magii kina akcji lat 80/90 już nie mówiąc o kultowych aktorach w tychże filmach grających

CelineMarie

To bardzo źle podejrzewasz. Nie zrozumiałeś/aś mojej wypowiedzi. Te filmy "akcji" były fajne jak sie miało góra 12 lat.

wmbco

serio?ja mam 3 razy tyle i dla mnie nadal są fajne

CelineMarie

A dla mnie fajne jest AC/DC. Czasami nawet Kiss. I dziesiątki filmów z lat młodości. Ale bez przesady te "filmy" z Arnoldem, naprawdę są naiwne. Oczywiście po za dwoma/trzema. Gdzie np. Pamięć absolutna jest olana, że nowa wersja lepsza, ja uważam inaczej. Widać niestety wyrosłem z bajek, przykro mi...

wmbco

co kto lubi,ja wolę tamte filmy,muzykę czy nawet bajki niż to co się dzieje teraz w kinie czy muzyce (są wyjątki oczywiście) chyba to sentyment ale nie tylko,tamte czasy może nazywane kiczowatymi miały magię ,te to elektroniczna sieczka,praktycznie wszystko robi się teraz komputerowo a co drugi film jest w 3D

CelineMarie

Wtedy też były "komputery" . Jednak w latach 80 efekty były niesamowite. Do dziś się zastanawiam jak oni to robili, skoro dziś różne filmy fantazy się nie umywają :) A jaka technika obecnie. Wiesz, trochę mogę się zgodzić, gdyż obecnie wracam do starych filmów, oglądanych po raz X. Ale proszę litości, filmy typu "rambo, zabili go i uciekł" to mega bajki. Mogę to porównać do dzisiejszego "zmierzchu" i całej sagi.

Arnold nie był i nigdy nie będzie aktorem. I szkoda, że nadal "grywa" w filmach. Pokazuje to czym się masy żywią. Jedno mnie tylko martwi, że kiedyś piekne aktorki, dziś w ogóle są zapomniane. Jane fonda jeszcze daje radę, naprawdę szkoda.

wmbco

" Arnold nie był i nigdy nie będzie aktorem. I szkoda, że nadal "grywa" w filmach."
Człowieku nie obrażaj mojego Idola i się jeb... w głupi łeb !!!!!!!!!!!!!!

predator118

a ty wyciągnij rękę z majtek, może jakaś dziewczyna ci się spodoba ... masturbatorze :D

wmbco

Do kogo te teksty fiucie , idź obejrzeć Gumisie zasrańcu a nie pieprzysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

predator118

Do dziecka...

wmbco

Dziecko to ty tumanie

predator118

Chcesz kolejną zbrodnię w Barbarce? Czy się przestaniesz spinać?

wmbco

A co grozisz mi ??????????????? to uważaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wmbco

" Kolejną zbrodnię w Barbarce " ????????????? o co ci chodzi ? a co to ma być groźba do mnie ? to uważaj bo zaraz może to trafić na Policję .

predator118

No uważam, uważam. :D
A ty dawaj na Policje z inicjałami na czole J.P. przecież tego się samemu nie wybiera, więc się nie wstydź.

wmbco

Nie mam czego się wstydzić , a te groźby to możesz sobie wsadzić ..........................

predator118

Ok, to wsadzę je do Lidla. Zawsze blisko jak coś :)

wmbco

Nowa Pamięć Absolutna ? klapa finansowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeczywiście lepsza ha ha żenada !!!!!!!!!!!!!!!!

Larionov

obejrzałeś: 24 tytuły
średnia ocena: 8,2
chcesz obejrzeć: 1 tytuł

użytkownik usunięty
Larionov

obejrzałeś: 16 tytułów
średnia ocena: 8,1
chcesz obejrzeć: 2 tytuły
masz ulubionych: 5 tytułów

Larionov

Ja mam 40 tytułów z Arnie :)