Tyle filmów obejrzałem z Arnoldem nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Z żadnym innym aktorem nie obejrzałem więcej filmów i żaden się nawet do niego nie zbliżył.
A ile jest na liczniku u was?
U mnie przedstawia się to następująco:
Obejżałeś 42 tytuły
Średnia ocena 7,6
Masz ulubionych 11 tytułów
Uff, to całe szczęście, że nie zdawałeś sobie sprawy co oglądasz.... Ja oceniłem 3, może jak obejrzę jedną z lepszych bajek tj. Pamięć absolutna to będzie 4. Są tylko dwa filmy jakie warto zobaczyć, reszta to gnioty jakie dostawałem w latach 90 razem z Norisem i jemu podobnym. tragedia.
U mnie średnia ocen to 6 czyli bez rewelacji, najlepsze filmy kręcił w latach 80tych np Terminator, Predator, Conan, Uciekinier, Pamięć absolutna i te warto zobaczyć, Te pozniejsze aż tak mi się nie podobały aczkolwiek nie nazwałbym tego tragedią. Na ogół były to porządne produkcje, na pewno lepsze od filmów z Norrisem. Do tego Arnold sprawdza się tez w rolach komediowych co jest dużym plusem. Ja zawsze miałem świadomosc tego co ogladam tylko nie wiedziałem po prostu, ze az tyle sie tego nazbieralo przez lata, co myślę świadczy o tym jak bardzo nasza kultura jest przesiąknięta kulturą amerykanską.
PS
jest jednak ktoś kto pobił Arnolda, bo z Clintem Eastwoodem obejrzałem 22 filmy
Clint to prawdziwy aktor. I do dziś można oglądać jego westerny, czy np Gran Torino. Zauważcie jedno, prawdziwi aktorzy jak : Pacino, Hanks, Deep, Norton nie pchają się do polityki, nawet jak zaczynaja grywać w gniotach. Arnolda kiedyś lubiłem, ale lubiłem też "gumisie"... To jest "wykreowana" gwiazda... Gdyby w Polsce było normalnie to Mariusz Pudzianowski powinien grać cały czas w filmach, które byłyby pod niego pisane. Może tego doczekam, że prawdziwi sportowcy będą bawić ludzi na ekranie, a nie hasłami "moja córka zeżarła kostkę z kibla".
o matko,podejrzewam,żeś urodził się po 1990 roku,jak można nie dostrzegać magii kina akcji lat 80/90 już nie mówiąc o kultowych aktorach w tychże filmach grających
To bardzo źle podejrzewasz. Nie zrozumiałeś/aś mojej wypowiedzi. Te filmy "akcji" były fajne jak sie miało góra 12 lat.
A dla mnie fajne jest AC/DC. Czasami nawet Kiss. I dziesiątki filmów z lat młodości. Ale bez przesady te "filmy" z Arnoldem, naprawdę są naiwne. Oczywiście po za dwoma/trzema. Gdzie np. Pamięć absolutna jest olana, że nowa wersja lepsza, ja uważam inaczej. Widać niestety wyrosłem z bajek, przykro mi...
co kto lubi,ja wolę tamte filmy,muzykę czy nawet bajki niż to co się dzieje teraz w kinie czy muzyce (są wyjątki oczywiście) chyba to sentyment ale nie tylko,tamte czasy może nazywane kiczowatymi miały magię ,te to elektroniczna sieczka,praktycznie wszystko robi się teraz komputerowo a co drugi film jest w 3D
Wtedy też były "komputery" . Jednak w latach 80 efekty były niesamowite. Do dziś się zastanawiam jak oni to robili, skoro dziś różne filmy fantazy się nie umywają :) A jaka technika obecnie. Wiesz, trochę mogę się zgodzić, gdyż obecnie wracam do starych filmów, oglądanych po raz X. Ale proszę litości, filmy typu "rambo, zabili go i uciekł" to mega bajki. Mogę to porównać do dzisiejszego "zmierzchu" i całej sagi.
Arnold nie był i nigdy nie będzie aktorem. I szkoda, że nadal "grywa" w filmach. Pokazuje to czym się masy żywią. Jedno mnie tylko martwi, że kiedyś piekne aktorki, dziś w ogóle są zapomniane. Jane fonda jeszcze daje radę, naprawdę szkoda.
" Arnold nie był i nigdy nie będzie aktorem. I szkoda, że nadal "grywa" w filmach."
Człowieku nie obrażaj mojego Idola i się jeb... w głupi łeb !!!!!!!!!!!!!!
Do kogo te teksty fiucie , idź obejrzeć Gumisie zasrańcu a nie pieprzysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Kolejną zbrodnię w Barbarce " ????????????? o co ci chodzi ? a co to ma być groźba do mnie ? to uważaj bo zaraz może to trafić na Policję .
No uważam, uważam. :D
A ty dawaj na Policje z inicjałami na czole J.P. przecież tego się samemu nie wybiera, więc się nie wstydź.
Nowa Pamięć Absolutna ? klapa finansowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeczywiście lepsza ha ha żenada !!!!!!!!!!!!!!!!
obejrzałeś: 16 tytułów
średnia ocena: 8,1
chcesz obejrzeć: 2 tytuły
masz ulubionych: 5 tytułów