Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger ma być na Konferencji Klimatycznej ONZ w Poznaniu!

KaczoR_4

kurde mój idol tak blisko mnie!!!:P kto wie jak go można będzie zobaczyć?:D

KaczoR_4

arni arni!!! zapraszamy :) chyba sie bedzie trzeba przejść na miacho...

Boskigrom

o rany, Arni to mój ulubiony aktor kina sensacyjnego, wiele bym dał, żeby zobaczyć go na żywo, choćby z daleka, kurczę, będzie sobie jeździł tymi samymi ulicami co ja, tak blisko, a jednocześnie tak daleko

KaczoR_4

Kiedy ma być Schwarzenegger ?????????????????????

kuba37

na razie widziałem tylko tuska, lol

kuba37

ale jojca!8O Arni!!!<3 znalazlam w necie ze "Szczyt ONZ potrwa od 1 do 12 grudnia".
zapewne wycinek z tego spotkania dadzą w wiadomościach. o jezu. pokaza jakiegos dziadka i nikt go nie pozna na pierwysz rzut oka pewnie xD

pukka

A w których dniach ma być Schwarzenegger ? Bo coś słyszałem, że dopiero pod koniec tego całego szczytu ONZ. Ciekawe czy będzie jakakolwiek szansa aby go zobaczyć i czy pokaże się publicznie w Polsce a nie tylko na tym szczycie ONZ. Bo jeśli tak to ja chyba zrobię wszystko aby pojechać do tego Poznania.

Axel

jak ktoś go zobaczy nie od razu daje znać tu! Trzeba mu uścisnąć rękę, sprawdzić siłę Terminatora...;)

GhostFace

Niestety Arni olał nam Poznań, jest za bardzo zapracowany...wysłał tylko nagrane przemówienie dla uczestników szczytu:-)))

peesem

w sumie z tego co słyszałem to cały ten szczyt w poznaniu okazał się bezsensownym niewypałem. Przyjechała grupka delegatów wraz z naukowcami miło spędzić sobie kilkanaście dni. Dużo dymu mało treści.

Boskigrom

No chyba niezupełnie.....................................................

madalenaa

a możesz powiedzieć cokolwiek więcej?

Boskigrom

Dobrze, zgadzam się co do rezultatów. Pewnie masz rację, dużo gadania. Jednocześnie tak na marginesie myślę, że już samo zoorganizowanie konferencji wzbudza zainteresowanie opinii publicznej, pobudza ludzi do myślenia o tym, jak dbać o klimat, zwiększa świadomość społeczną. Poza tym jest to świetna promocja dla miasta.
Też mi szkoda, że Arnold nie przyjechał.
pozdrawiam

madalenaa

tzn jeśli chodzi o mnie to ta cała konferencja dała mi do myślenia tylko w jednej kwestii: dla czego My (Europa) mamy robić cokolwiek w tej sprawie jeśli patrząc globalnie jesteśmy małym ogniskiem zapalnym, a takie Chiny nie robią nic i mają wszystko gdzieś. Co nam to da że Europa zmniejszy (patrząc w globalny odsetek) wydzielanie CO2 o 1% i utopi w tym krocie?