Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Nogi ma jak z waty, w ogóle jest sflaczały, bez urazy - bardzo go cenie i prawdziwy z niego twardziel był i jest, ale lata zrobiły swoje. Muszą pokombinować żeby wyglądał na "dużego"....

nillvo

Chyba jednak nie widziałeś najnowszych zdjęć;) Powodzenia w szukaniu;) A jak znajdziesz to mam nadzieję ,że pojawi się tu post z przeprosinami:D Zapewne poprosisz mnie o link:) Powiem tak. FB

eragonmark

nie będę nikogo przepraszał bo nikogo nie obraziłem. Zobacz na moją ocenę Arniego 10/10. Ale wiem że sflaczał i wątpię żeby chociaż trochę się do filmu podbudował.

nillvo

Z całym szacunkiem, ale Ty też w jego wieku będziesz sflaczały ;-)
Pozdrawiam ;-)

karoman4

na razie ćwiczę regularnie i trzymam formę, ale kto wie co będzie w przyszłości, a nawet jak będe sflaczały to co ? stwierdzam tylko fakty :)

nillvo

Ja też stwierdziłAM przyszłe fakty ;-D Po co wytykać komuś wadę, która i nas nie ominie? ;-)

karoman4

nie wytykam, tylko pytam JAK ONI TO ZROBIĄ ? zamiast robić offtop mógłbyś dać argumenty typu "wypchają poduszkami jego skórzaną kurtkę" ;D

nillvo

A raczyłeś obejrzeć trailery albo spoty? http://www.youtube.com/watch?v=KOP-_X6N9B4 ten klip [ mój ulubiony ] jest dobry, jak Arni i spółka nawalają z giwer.
Arni dobrze wygląda i to bardzo. ;-)
Nie robię żadnego offtopu i nie jestem chłopakiem tylko dziewczyną ;-p

eragonmark

Prawda? ;-D

karoman4

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/315710_261359313901023_1722069428 16261_656609_1560500054_n.jpg

Sflaczaly ? nie calkiem. Zobacz na zdjecie. Biceps ma bardzo efektywny.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/304816_10151083232561760 _198291873_n.jpg

NIe ma mog jak kurczak.

Gdyby sie troche przygotowal to dalby rade odbudowac troche miesni bo istnieje cos takiego jak pamiec miesni i latwiej wraca sie do formy

xavor

nie wiedziałem że arni teraz ma takiego bicepsa :)

prof_mateusz27

Znak, ze nie jest sflaczały, jak to raczył napisać autor tematu. Trenuje tak jak może i jest świetnie.

karoman4

niech trenuję :)

xavor

To powinieneś/powinnaś napisać autorowi tematu, a nie mnie? Ja wiem, że Arni jest cool i starałam się bronić go w tej dyskusji.

karoman4

sorry pomylilo mi sie :) ale autor to chyba zobaczy

xavor

Pewnie tak ;-)

xavor

Ten biceps jakiś nienaturalny...
A nogi faktycznie w miarę, w terminatorze 3 wyglądały bardzo kiepsko.

nillvo

a myślisz, że te jego "mięśnie" są naturalne ? Nawpierdalał się gówien i wyglądał zajebiście ...

nillvo

on nie jest zbudoway w pelni naturalnie ale nie jest takim wielkim flakiem jak sie ludziom wydaje .Jak byl jeszcze niedawno gubernatorem to nie mial czasu a silownie pewie wiec chyba nie cwiczyl kilka razy w tygodniu i pewnie trudno bylo mi utrzymacc forme a biceps ciagle duzy.

nillvo

Zastąpi go robot. Arnold już od dawna mówi, chodzi i zachowuje się jak robot więc nikt nie zauważy różnicy.

crazy_race

Arni taki nieuczesany ;))

dancaner

ale fajnie mu w tej fryzurze taki rozczepanay :) super uwielbiam go

nillvo

ciekawy czy ty nie będziesz sflaczły w jego wieku

sylvia_filmaniak

będę, a co to ma do tematu ??

nillvo

Dużo, bo się czepiasz aktora, który ci nic nie zrobił. A tobie miło byłoby usłyszeć, że jesteś sflaczały i brzydki

sylvia_filmaniak

puknij się w łeb z tymi farmazonami...Gdzie ja napisałem że jest brzydki ? Gdzie ja się go czepiam ?? Spytałem jak go przygotują do filmu żeby wyglądał na byka. IDIOTA

nillvo

Arnold Schwarzenegger to najlepszy człowiek jakiego znam wiem że troche nie na temat ale to prawda i koniec

7milanus77

z tym się zgodzę

nillvo

sam jesteś idiotą

sylvia_filmaniak

nie sądze

nillvo

a ja sądzę

sylvia_filmaniak

to przestań osądzać bo Ci nie wychodzi

nillvo

no a Tobie może wychodzi

sylvia_filmaniak

ja nie osądzam, a mógłbym. Masz lekkie wrodzone zdałnienie.

nillvo

taaaaaa... raczej ty

nillvo

Wcale nie muszą. Clint Eastwood też się zestarzał i gra twardzieli. Bycie twardzielem nie oznacza że trzeba być napakowanym pajacem. Co prawda w Niezniszczalnych Arni wygląda na ramol, ale przynajmniej jest naturalny. Stallone jest w o wiele lepszej formie ale on nieustannie ćwiczy, a Schwarzeneger nie miał na to czasu będąc gubernatorem

Rahabiel

Arnold przystopował z siłownią po operacji serca. Lekarze odradzili mu zbyt duży wysiłek. NIe da się zbudować super mięśni trenując rekreacyjnie i na małych ciężarach.

jasiu15

prawda. arni ma zastawke wymieniona. moj tata tez ma i teoretycznie nie powinien NIC ciezkiego dzwigac ani sie nie przemeczac i tez sie zastanawiam jak arni przygotuje miesnie na np terminatora 5.

jasiu15

Zatem powinien sobie darować ćwiczenia wyczynowe. Teraz jednak technika może zdziałać cuda. Zawsze mogą wmontować tę głowę w jakieś muskuły dublera tak jak w Terminator: Ocalenie.