Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 790 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Mam dwa pytania:
1.kto jest lepszym aktorem: Schwarzenegger czy Stallone?
2.kogo bardziej lubicie?

Moje odpowiedzi:
1.Stallone.
2.Stallone.

Czekam na głosy.

rosomen2207

Nie przeszkadza mi Stallone jako aktor ale wolę Schwarzeneggera, znam więcej filmów z nim dlatego mój głos na Arniego, pozdrawiam.

użytkownik usunięty
rosomen2207

1. Stallone!!!
2. Stallone!!!
Podrowionka

Wole arnolda

rosomen2207

1Arnold
2Arnold

dlatego ze schwarzeneggera moge sobie bez probelmu wyobrazic w filmach sylvestra (mowa tu glownie o rocky i rambo czyli role z ktorych ten aktor jest najbardziej znany). Arnold tez ma takie dwie role czyli w terminatorze i predatorze i o ile sylvka moge sobie jeszcze jakos wyobrazic w predatorze (bo pasuje do dżungli) to w terminatorze nichu*a. I mysle ze schwarz ma tez talent komediowy.

bartek5794

Arnold....................................................................

rosomen2207

Stallone jest lepszy. ma więcej niewypałów na koncie (np. załosny judge dredd) no ale w przeciwieństwie do schwarciego mka kilka ról ktore można uznać za cholernie dobre. Mam na myśli pierwszego rockiego czy "copland". Jedyną naprawdę swietną rolą szwarciego była ta w pierwszej części terminatora. ;). Co nie znaczy że uznaję szwarciego za złego aktora, wręcz przeciwnie lubię go bo widac po nim że uwielbia wręcz to co robi i nie boi się że dana scena nie wyjdzie (robi to większość współczesnych polskich aktorów). ale aktorem z naprawdę prawdziwego zdarzenia to szwarci chyba nigdy nie był a sylwkowi parę razy sie zdarzyło.

Odpowiedź:
1. Stallone
2. Obaj.

joanson

Lepszym aktorem jest sylvester,nie mam wątlipowości,filmy cóż..zawsze wolałme terminatora niż rambo:)I chyba Arnold grał chyba jednak w lepszych filmach.
P.S:Ta ankieta i tak będzie na korzyść Arnolda bo to jego forum:)

użytkownik usunięty
rosomen2207

Trudny wybur Schwarzeneggera lubie za terminatora i wiele świetnych filmów a Stallone za rambo i rokiego ale wybrać trzeba więc:
1 Schwarzenegger lepiej gra w filmach
2 tu nie dam rady wybrać bo lubie ich jednakowo może troszke bardziej Stallone ale tylko troszke ;)))

rosomen2207

1. Stallone
2. Chyba jednak Arniego. ;P

rosomen2207

1. Lepszy aktor - obaj są dobrzy
2. Bardziej lubię Arniego - uwielbiam go. Pewnie za świetne filmy akcji i dowcip.