Sądzę, że nikt z nas nie jest w stanie zapewnić Ci tego w 100%. Każdy z nas ma nadzieję, że zagra, ale nikt nie ma pewności, czy tak będzie. Swego czasu przebąkiwał coś na temat Terminatora 4, ale jak jest teraz to naprawdę nie wiem. Muszę się przyznać, że mam nadzieję, iż Schwarzenegger nie zostanie wybrany na Gubernatora po raz kolejny, bo gdyby został to nie zobaczymy Go w kinach przez kolejne 3 lata. Oczywiście życzę Mu jak najlepiej, ale zaiste mam nadzieję na Jego szybki powrót do kina, a nie za biurko
Powiedział, że zagra. Powiedział też, że "terminator się nie starzeje". Więc chyba zobaczymy go w kolejnej części :)
Wydaję mi się, że jednak nie zagra, właśnie dlatego, że "terminator się nie starzeje" a Arnold owszem. Może zagra jakiś epizod w "Terminatorze 4". Oczywiście nie mam nic przeciwko jego pojawieniu się tam, wręcz przeciwnie ale nie sądze, ze będzie to dobrym rozwiązaniem według twórców film.
Zresztą ja życzę Arnoldowi, żeby został wybrany gubernatorem poraz kolejny. Lepiej będzie miał jako gubernator niż jako aktor z niepewną przyszłością co do kolejnych ról (ludzie raczej nie zatrudniają do filmów akcji osób w jego wieku niezależnie czy są legendą czy nie - biznes to nie sentymenty - do filmów akcji, a w innych raczej go nie widzę).
Osobiście (jeśli by nie był gubernatorem) liczę na "Conan the Conqueror" czy inny film o starości Conana-króla utrzymany w klimacie "Conan the Barbarian" i opowieści Roberta E. Howarda.