wczoraj widziałam z nim wywiad na TVP kultura, Pan Artur to jest wielki aktor a nie jakiś celebryta bez talentu, a do tego jest sympatyczny.
O, to będę czatować : )
Znalazłam taki, czy to może nie ten ? - http://www.dailymotion.com/video/x1ho8ls_niedziela-z-arturem-barcisiem-9-03-2014 r-tvp-kultura_shortfilms
no ja go widziałam , ale 2 raz go nie obejrzę bo będę wracać z wczasów. Ale za 2 tygodnie nigdzie nie wyjeżdżam i dobrze bo za 2 tygodnie będzie niedziela z Wodeckim i 3 raz ten wywiad obejrzę mimo że go mam, bo to był zajebisty wywiad.
Na TVP Kultura zawsze leci coś ciekawego : ) Dzisiaj jest chyba wywiad z Andrzejem Grabowskim, obejrzę sobie ; )
ja Grabowskiego nie lubię, ja zawsze oglądam tą niedzielę z... jak jest ktoś kogo lubię, bardzo lubię albo uwielbiam. Często oglądam TVP kulturę, a bardziej to TVP Rozrywkę bo jest tam dużo muzycznych programów a ja od zeszłego roku zaczęłam się interesować polską muzyką, polskimi piosenkarzami, polskimi piosenkarkami odkąd zobaczyłam serial Anna German i odkąd widziałam ten wywiad z Wodeckim , mam nawet o nim dokument z 1997 roku, bardzo chciałabym żeby zrobili o nim film/serial tak jak zrobili o Annie German.
No ja akurat go lubię, ale to tak z mojej strony ; ) Sam wywiad był naprawdę interesujący.
Annę German moja rodzina bardzo lubiła oglądać : ) Ja muzyką się trochę mniej interesuję, chyba że coś mi wpadnie w ucho. Lubię np. coś w stylu jazzu, ale czasem pop, rock, a nawet hip-hop. Albo całkiem stare hity. U mnie tak już jest ;D
Wodecki to ciekawa postać, i kto wie ? Może powstanie o nim kiedyś serial : )
Ja wodeckiego uwielbiam od urodzenia , 4 czlonkow rodziny widzialo wodeckiego najpierw zaczelo sie od mojej s.p babci i mojej cioci ktore byly w glogowie w kwietniu 1989 w cukierni i widzialy wodeckiego , a rok przed moim urodzeniem wodecki byl u mojej mamy i u mojej chrzestnej u nich pracy bo moja mama i chrzestna pracowaly wtedy w piekarzewie kolo pleszewa jako kelnerki i moja mama wodeckiego obslugiwala zamowil sobie golonke, a ja w maju 2009 mialam przyjemnosc byc na koncercie wodeckiego i mam od niego autograf ale zdjecia z nim nie mam ale wierze ze bede miec z nim zdjecie i przez to ze ja i 4 czlonkow rodziny widzialo wodeckiego to zaczelam go uwielbiac odkad sie o tym dowiedzialam mam o nim spora wiedze i dlatego chce zeby zrobili film/ serial tak jak o annie german zrobili. A ta niedziele z wodeckim to na pendrive mam ja wszystkie programy gdzie wodecki jest to mam znaczy prawie wszystkie. Ja z wodeckim mam wiele wspomnien i ja i moje dwie ciocie , i moja mama. Mam nawet o nim ksiazke i ksiazka jest zajebista. Z jego przebojow prawie wszystkie tylko nie lubie z toba chce ogladac swiat nie wiem czemu.
Zazdroszczę ^^ Ja bym chciała kiedyś spotkać mojego idola (jednego z iluś ; )). Wiadomo, jak się miało kiedyś styczność z taką osobą, to potem warto coś o niej wiedzieć : )
Dzieki za mile slowa ja poza wodeckim to uwielbiam polomskiego, krawczyka, majewska, korcza ja prawie wszystkich artystow tych polskich starszych lubie z wyjatkiem rodowiczki bo mnie wnerwia swoim zachowaniem i ohydnymi strojami, i ogromnie sie ciesze ze polomski, majewska, wodecki nie zachowuja sie jak rodowiczka, nie przepadam za rodowicz ale niektore jej przeboje lubie np. Malgoska czy szparka sekretarka. Mimo ze jarocka juz nie zyje to do dzis jestem jej fanka ,mam o niej ksiazke, 4 lata temu bylam na jej koncercie i mam z nia zdjecie i autograf od niej. I tez bym nawet chciala zeby o jarockiej zrobili film czy serial tak jak o annie german moja lista o tym o kim bym chciala zeby zrobili film czy serial jest dluga.
Nie ma za co ; )
Krawczyka też bardzo lubię, z resztą mama mnie nim trochę zaraziła ;D Rodowicz rzeczywiście zachowuje się i ubiera dziwnie, ale lubię jej piosenki. Jestem też pod wrażeniem jak zagrała ciotkę Ulkę w serialu ,,Rodzina Zastępcza" : )
Chciałoby się żeby trochę tego powstało. Seriali, filmów... Ale to zazwyczaj po jakimś czasie tworzą takie produkcje, kiedy ta osoba zdobyła już fanów, sławę, szacunek i czy było by to ciekawe : )
Co do rodziny zastepczej to sie z toba zgodze zajeiscie ciocie ule zagrala. A z tych nowych wokalistow najbardziej to lubie sylwie grzeszczak i troche margaret.
Nie wszyscy piosenkarze umieją zagrać jak prawdziwi aktorzy ^^ Dlatego podziwiam ją za to.
Margaret ma chwytliwe piosenki, jak np. Wasted : )