Artur Pietras

5,8
4 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Pietras

co za żenada, jeden z nielicznych programów, które ogladałem w tv, to wzieli i zdjęli.....;(;(;(
taniec z gwiazdami zdejmijcie,albo inne bzdury pokroju mam talent

BlackShit

Czyli jednak? Tragedia... A jakieś Małe Czarne czy VIPy to trzymają na antenie...

nikike

TVP za to odświeżyła Weekendowy Magazyn Filmowy, leci w sobote po 13.

Arthizo

Pierwsze słyszę o takim programie.

nikike

Tomasz Raczek prowadzi (kiedyś świetne Perły z lamusa z ś.p. Zygmuntem Kałużyńskim) http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/weekendowy-magazyn-filmowy

Arthizo

ciotę mam oglądać? może przyjdzie z "partnerem"???

Creep_7

Ja pierd*lę. Nie wiem, czy wiesz, ale on prowadził świetny program z ś.p. Zygmuntem Kałużyńskim, ale pewnie jego nie znasz, ani nie czytałeś jego świetnych tekstów (polecam swoją drogą książkę "Kanon królewski"). Co to w ogóle za wartościowanie ludzi - gość od lat siedzi w tematyce filmoznawstwa i tym się profesjonalnie zajmuje i na tym skupia. Hm, chyba, że faktycznie chciałbyś, żeby przyszedł z partnerem, jeżeli to są twoje pierwsze skojarzenia to gratuluję.

Arthizo

Pietras to luzak i ma zajebisty gust filmowy. [Bardzo zbliżony do mojego] :) Raczek to sprzedajna dzi... dla której co drugi oceniany przez niego film okazywał się jego ulubionym. A co do Kałużyńskiego, to na pewno facio wiedzę z historii kinematografii miał sporą, ale za cholerę nie potrafił jej przekazać w interesujący sposób. Część odcinków pereł z lamusa można zobaczyć na youtube. Moim zdaniem nie miały one podjazdu do Kinomaniaka.

Creep_7

Nikt nie twierdzi, że jesteś w stanie zrozumieć kogoś znającego się na kinie, wobec tego nikt nie zachęca cię do oglądania. Możesz spokojnie pokiwać się, poślinić, czy co tam robisz.

BlackShit

Słyszałem, że zajął się produkcją ale niestety nie wiem czego: programów czy filmową... Ostatnio jednak widziałem jakieś wstawki "kinomaniakowe" między reklamami, w których filmy na bieżąco oceniał.