przeczytalem z nim wywiad na zagranicznej na temat wystepu w roli robina...porownal siebie do afflecka ze sa podbnego wzrostu i ze bylby za wysoki na ta role choc by nie szkodziloby by robin byl wysoki...normalnie jak to przeczytalem to padlem ze smiechu, bo ten koles jest niski wg imdb ma 183 cm i ma 19 lat wiec juz nie rosnie od dawna, a ja mu nie dalbym tyle moze 178-180 cm, natomiast affleck wg imdb ma 192 cm u niego to widac ze to wysoki chlop jak ja, a np taki cavil wg imdb ma 185 cm tez bym nie dal mu tyle to przy afflecku wygladal na krasnala w swicie sprawiedliwosci, wiec chlopaczyna poleciala w swiat fantazji z tym swoim "wysokim" wzrostem xD nawet wziac te wyniki 183 cm i 192 cm prawie 10 cm jest to duza roznica i widoczna golym okiem, wiec o czym on gada xD
no pewnie...to dziewczyny przyzwoitych rozmiarow maja po 178-185 cm to taki typ to i kurdupel przy nich nie mowiac jak zaloza minimalne obcasy
Ach zrobię lekki odkop dla tego że padłem ze śmiechu jak przeczytałem tą wypowiedź. XD
Jeśli chodzi o sam wzrost to sam autor tematu pewnie dostał czymś ciężkim w głowę stąd takie bzdury. Jak widziałem młodego w filmie "Gra Endera" to był wysoki, wyglądał w sumie jak patyczak!
Co do wypowiedzi o wzroście kobiet - to koledze chyba chodziło o wzrost po założeniu wysokich butów na obcasach, bo kobieta mająca 185cm z wysokimi butkami będzie mieć wzrost kobiety chorej na gigantyzm xD
To, że dla niego ktoś wydaje się być niski nie ma co dziwić - jest wielkoludem, to każdy niższy od niego będzie "niskim".