To są żarty? Wszyscy z sagi są na niższym niż 200 a ona? Czemu? Jej gra jest fajna ale nie żeby aż tak...
To juz dawno temu ale teraz pojebalo kogos innego, miedzy innymi twoja stara (jeszcze zyje czy juz zeszla na raka ktorego jej zyczylem?)
jak możesz życzyć śmierci osobie, która niczym Ci nie zawiniła, której nie znasz i najprawdopodobniej nigdy nie poznasz? za dużo telewzji? gier?
Ashley nie jest wybitnie utalentowana i w dodatku znana tylko z jednego filmu. moim zdaniem nie zasługuje na to, żeby być w pierwszej setce. jest więcej utalentowanych, niedocenianych aktorek.
Przesadziłęm z tym rakiem, byłem w złym humorze;]
Tak jak napisałem z innym temacie powina miec wysokie miejsce tylko za urodę, wiadomo że nie jest to zadna Meryl Streep pod wzgledem umiejetnosc aktorskich. Ale kogo to obchodzi
Zignorowałem Twój poprzedni gówniarski i prostacki post ale tym razem tego nie zrobię.
To jest forum filmowe, na którym ocenia się poziom gry aktorskiej tj. umiejętności improwizacji, dobrej emisji głosu, dykcji, wyrazistości ruchu i mimiki, zdolności analizowania i rozumienia tekstu dramatycznego czy komediowego, zdolności wywoływania i odgrywania uczuć.
Ashley Greene żadnych z tych umiejętności sztuki aktorskiej nie opanowała na tyle, żeby być w top 100. No bez przesady! obejrzałem Twilight i wybuchłem śmiechem, widząc jej grę i tej drugiej pseudo-aktoreczki co lubi ssać wargę. Niech lepiej gra w scrabble. Niedawno widziałem "Summer's blood" z Ashley Greene i znowu się uśmiałem. Jej rola polegała na leżeniu przez pół filmu i przeklinaniu. Nawet tego nie zrobiła wiarygodnie.
Chcesz oceniać urodę to znam odpowiedni portal dla Ciebie, fotka.pl albo nk.
Tak w ogóle kto dzisiaj uzywa pojęcia "dzieci neo"? Widac w twojej zapyziałej wiosce dopiero teraz odkryli internet.
..powiedział ten, co używa pojęcia "twoja stara". Napisz kiedyś coś sensownego i mniej dziecinnego bo nudny jesteś, takich jak Ty w necie jest pełno, szczekają na forach a nic konkretnego do powiedzenia nie mają.
Pojedź mi teraz ostro chłopcze póki dobranocka się nie zaczęła.
Czekaj to nie ty napisałeś żeb mnie ignorować? Co za debil. Takich jak ty też jest na pęczki, czasami im coś daje jak mam drobne.
Znowu przegapiłem dobranocke. Musze sobie nastawić alarm następnym razem
W tym momencie kończę bo widzę, że Twoim hobby, ulubionym i chyba jedynym zajęciem jest siedzenie przed monitorem i wypisywanie bezsensownych i nędznych tekstów. Chciałeś mnie obrazić? nie udało Ci się:)
Szczekaj dalej piesku, ciekawe jakbyś gadał stojąc ze mną twarzą w twarz. W internecie wyszczekany a w życiu pewnie cicha pipka.
Obiecuję, że już tu nie zajrzę, wiec napieraj dalej swoimi mało śmiesznymi i żałosnymi powiedzonkami z elementarza.